Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, July 18, 2012

Wordless Wednesday: Ini betul2 bikin gue wordless!




Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Notakaki Saiz Tujuh:
Gelenyor kan? Dah namanya Wordless Wednesday tapi gatei gak nak tulis. Tak hacik lansung tapi takper, hado mak kesah? Gue sebenarnya rasa nak pitam bile terbaca entry dari rakan blogger (wah tetiba ngaku rakan, walhal dia pun tak declare hahaha...) si Lydsunshine ni haa... Maklumlah sepanjang 6 tahun berblogger ni, baru #1st taim de orang tulis yang blog poyo saya ni best huhuuu... Dahle tu, orang yang mengaku tu pulak bukan calang orang sebab post dia pun selalunya ayat tak bleh blah. Kiranya kalau nak bace wajib gi buang ayor dulu kalau tak sendiri lap! Cemanepun maseh la ye Lyd. Sayang awok kat teman heheee... Okehlah! Mak nak bertapa kejap. Kena kepiskan hidung yang kembang dah takmo kempis pulak nih! Ahaks!



Signature

2 comments:

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .