Thursday, July 19, 2012

Home » » Tazkirah #1

Tazkirah #1




Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

July 19, 2012 at 10:22 AM

KA suka. N3 terbaik ni!

July 19, 2012 at 11:50 AM

Suka-suka. Pedas tapi kena. Deeb, yang jadi masalah skrg ni, ramai org tak nampak konsert2 macam tu adalah maksiat. Sebab bagi ramai orang, maksiat tu adalah berzina je. Silap betul pemikiran macam. Masa heboh konsert Kpop dulu dipertikaikan oleh org2 yang bencikan maksiat, ramai yg membela pastu siap tanya, "mana ko tau kat situ ada maksiat? Ko pergi ke?". Saya dalam hati masa tu beristigfar je la.

July 19, 2012 at 12:17 PM

like byk kali.....mmg sgt2 betul but yg xpaham2 ni ssh skit nk bg kefahaman kt diorg...sebut la beribu kali pn...hrp2 kita xtermsk dlm golongan tu...

July 19, 2012 at 3:56 PM

@Kesuma AngsanaMaseh! Tak sia-sia buang 5 minit buat animated story! Thee... :P

July 19, 2012 at 3:58 PM

@LydSunshineItulah pasal. Same gak dalam kes menutup aurat dan membalut aurat. Dunia dah akhir zaman ni dah makin ramai umat Nabi Muhammad SAW yang cuma umat dari sudut keturunan je. Mintak-mintak la keturunan kite di jauhkan dari sifat gitu, nauzubillahuminzalik!

July 19, 2012 at 3:59 PM

@izzahInsyallah, amin. Dan semoga mereka yang menentang kebenaran tu pun dibukakan hatinya untuk menerima dan mengamalkan yang benar hendaknya kan.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket