Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, October 9, 2012

Menu besday je ye!


 

Rase cam baru jek post entry pasal besday mak, rupa-rupanya dah setahun! Cepatnya la hai masa itu berlalu,kan? Tahun ni sume gegel termasuk besday gel seronok sakan mengadap kamera sampai lupe nak sarung kepala so korang layan gambo makanan ajelah ye! Agaga... *sape soh korang lupe dirik!*

Homemade muffin pandan & choco. Didatangkan khas dari Batang Kali *Kakak bawak daa...*

Peberet budak-budak nih! Beef Pepperoni Pizza. Hini habes dulu. Korang blom rase lagi yang saya wat hehehhh.. konpem tak sedap agaga!

Ini kek surprise. Besday gal tak tau ade kek ni heheee... *Mekaseh Pistachio memudahkan keje makcik malas macam saya*

Ni plak peberet besday gal yeitu Aloha Chicken. Mungkin cita-cita nak gi Hawaii atau minat tengok citer Hawaii Five O kot... hmmm...

Ni ayam penama ntah sekali dalam Party pack dari Domino's. Namanya Stater Duo Pack kot. Yang ni tak sempat nak rembat. Tak baek tau korang nih! Den tukang order tadi tau huhuuu...

Tembam gebu betul makcik Garlic Twist ni kan? Ni pun dalam set Party Pack tu jugak.

Homemade Fries - Cicah cili memang best! Nom nom nom...

Sebonanye ni menu bihun sup tapi gambo supnya huduh jadik tayah le ye. Theee....

Buah-buahan wajib ade. Nama pun nak diet *konon*

Tayah diperkenalkan lagi. Gugel jelah nama Wan Dolly- konpem kuar agar-agar sirap ni sekali! Agaga...

Donut Big Apple mestilah yummeh! Sampai terbabas keteku langgor tembok parking demi nak beli korang tau!

Kek Moo Moo permintaan dari besday gal. Kek ni memang sedaplah weh!

Keje orang lelaki! Agaga....


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Keteku dah kemek!!! Adehhhhh...!!! Tobat tanak masuk Festival City Mall hari minggu lagik! Ni gara-gara takde parking ar nih! Konon lepas nak menyelit, sekali langgor tembok agagaa... failed!


  Signature

16 comments:

  1. kak...nk kek moo moo tue..hhhuhu..pos ble....waaa..sodapppp.....

    ReplyDelete
  2. aduish laaa..semua makanan nampak menyelerakan. sampai pix yg last tu potong stim sket sbb...alahaaiiii...sayangnya kereta!!!

    ReplyDelete
  3. wooo aku suka pizza domino...sbb 100 kali ganda lg sedap drpd pizza hut tuh.. tol tk deeb..?

    ReplyDelete
  4. banyaknyer menu..kenyang tersandar nih!,..haha
    org yg hadir pon mest ramai jugak kan..hehe..;)

    ReplyDelete
  5. meriahnye makanan!!! sume2 nampak sedap :)

    ReplyDelete
  6. @cHeRyNa PiReSKannnn!!! Sampai hari ni tuan punye kete tu tak tau kete dia dah kemek boleh? Ngeee *takut*

    ReplyDelete
  7. @Zura LeeYeszaaaaaa...!!! Tapi daku ni jenih berpaling tadah. Kalau org belanje tak kesah je Domnio's ke, Pizza Hat Hat ke, Papa John's ke, Mama John's ke ahaks!

    ReplyDelete
  8. @Nens CollectionHak-ah la Nens. Biase la sesekali adik-beradik, anak sedare sume berkumpul!

    ReplyDelete
  9. @Mrs.RMemang!!! *Menitik air liur pabila mengenangkannya semula haha...*

    ReplyDelete
  10. meriahnya majlis dengan makanan

    ReplyDelete
  11. @Ema BlogAte sume datang pun nak makan Ema! Agaga...

    ReplyDelete
  12. kek moo moo tu mana nak beli?

    eh rasa baru je baca ceta besday wan dolly, dah sambut lg ye

    moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan yg paling penting dikurniakan kesihatan yg baik buat wan dolly (memandai je panggil wan dolly gak kan) hahaha

    ReplyDelete
  13. @Tina OthmanKek Moo tu kat Pistachio's Bakery Tina. Itu signature cake dia so mana-mana branch musti ade punye! Haa, kan? Rase cam baru je post entry pasal ni tetiba dah post lagik! Huhuuu... cepatnya masa berlalu! BTW, maseh Tina wish untuk dia. Boleh je panggey Wan Dolly. Tambah lagi sorang cucu dia agaga...

    ReplyDelete
  14. Meriahnya suasana makanan iteww.. Slurpp...

    Abih keta kenari merah mu.

    ReplyDelete
  15. @LydSunshineAiiii kate peknen ni takde selera! Tipu ehhhhh aaaaayookk!!! Haaa laaaa jangan le disebut peristiwa itew!!! Dup dap jantung mak (orang dah wat salah pastu tak bagitau owner camtulah ahaks!)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .