Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, March 1, 2011

Cara buang PhotoTheater kat Facebook


Dah lama sebenarnya nak post benda ni tapi dok malas takde mase je. Pertama sekali kalau korang perasan sekarang ni kalau kite view photo kat Facebook, dia bukan lagi kuar cam view biase tapi dia kuar ala-ala theater view yang bagi aku sangatlah annoyingnye. Bagi korang yang nyampah same cam aku, boleh la install script untuk menggagalkan fungsi theater view ni. Thanks to Amoi yang war-warkan mengenai benda ni. Untuk pengguna Google Chrome yang sungguh hebat seperti aku ni, install je kat kat link ni: Facebook Photo Theater Killer. Bagi pengguna Musang Api korang gilah kat post siAmoi ni, situ ade cara caner nak pasang ok!
:pandaGeli_05:Yeeeahaa...!!! Akhirnya mata aku dah tak saket lagi! Ahaks!

:pandaGeli_03:

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .