Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, February 23, 2011

Rayyan is turning 3 oledi :)


Hmmm... sikijammm je mase ni berlalukan. Pejam, celik, pejam, celik... dah 3 tahun dah upenyer anak teruna bongsu aku (at the momentlah. Tetiba nak muncul lain plak, kensel la title bongsu tu iye, Rayyan! :pandaGeli_03: Haha!)


Dahhh tak sabo nak terkam dahhhhh!!!!


Wan Dolly dengan cucu-cucunya dari yang paling busat sampai yg paling kicik!


Kalau ikut ummi dia memang tahap gaban malas nak wat majlis tapi sian pulak tengok Rayyan seronok bile orang lain punye besday, molot dia pasti terjuih-juih dari jauh seraya nak meniup lilin gak. Seminggu, dua sebelum besday dia ni pun asek nyanyi lagu hepi besday je. Hint lah tu nak soh aku wat something! Haa yelahhh... jadinya haritu aku wat gak la jamuan makan kecil-kecilan. Takde sape pun cume family members yang berdekatan je datang. Jadiklah... janji de kek pastu boleh tiup lilin haha...





Jamuannya pun awal 5 hari dari harilahir dia pasal kebetulan sis aku dr oversea (Jerantut je... tp oversea la gak sbb ade sungai!sengihnampakgigi) ade datang singgah, pastu pak ustad lak nak kene outstation lagi besoknya so takde pikir panjang... on jelah!





Tahun depan ko jangan juih-juih molot lagi ye Rayyan, hahahaa... kang ummi tak sampai hati silap haribulan buat kenduri siap panggey kompang lagi! Ahaks! :39: Kepada yang tak hadir haritu, silalah makan hati dengar suara-suara bakal Akademi Fantasia Al-Quran ni ye!







:43:

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .