Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, March 18, 2011

Facebook Lembab Stokin? No hal!


Lately kalau korang pengguna Facebook tegar, sure korang akan perasankan yang browser Facebook jadik sangat lambatkan? Ramai yang kate ni sume gara-gara gempa bumi kat Jepun tapi sebab sebenarnya wallahualam. Tengah baca-baca blogger lain, tetiba terjumpalah aku ngan tutorial ni. Haaa... bagi sape yang nak bagi browser Facebook tak lembab stokin lagi, silalah ikut tutorialnya di sini. Tutorial ni dibuat oleh Encik Hazrilhafiz dengan lengkapnya tapi kalau tak jadik jangan marah haaa... Akunye dah lajuuu!!! :pandaGeli_35: Haha!


:45:

1 comment:

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .