Tuesday, October 9, 2012

Home » , , , , » Menu besday je ye!

Menu besday je ye!


 

Rase cam baru jek post entry pasal besday mak, rupa-rupanya dah setahun! Cepatnya la hai masa itu berlalu,kan? Tahun ni sume gegel termasuk besday gel seronok sakan mengadap kamera sampai lupe nak sarung kepala so korang layan gambo makanan ajelah ye! Agaga... *sape soh korang lupe dirik!*

Homemade muffin pandan & choco. Didatangkan khas dari Batang Kali *Kakak bawak daa...*

Peberet budak-budak nih! Beef Pepperoni Pizza. Hini habes dulu. Korang blom rase lagi yang saya wat hehehhh.. konpem tak sedap agaga!

Ini kek surprise. Besday gal tak tau ade kek ni heheee... *Mekaseh Pistachio memudahkan keje makcik malas macam saya*

Ni plak peberet besday gal yeitu Aloha Chicken. Mungkin cita-cita nak gi Hawaii atau minat tengok citer Hawaii Five O kot... hmmm...

Ni ayam penama ntah sekali dalam Party pack dari Domino's. Namanya Stater Duo Pack kot. Yang ni tak sempat nak rembat. Tak baek tau korang nih! Den tukang order tadi tau huhuuu...

Tembam gebu betul makcik Garlic Twist ni kan? Ni pun dalam set Party Pack tu jugak.

Homemade Fries - Cicah cili memang best! Nom nom nom...

Sebonanye ni menu bihun sup tapi gambo supnya huduh jadik tayah le ye. Theee....

Buah-buahan wajib ade. Nama pun nak diet *konon*

Tayah diperkenalkan lagi. Gugel jelah nama Wan Dolly- konpem kuar agar-agar sirap ni sekali! Agaga...

Donut Big Apple mestilah yummeh! Sampai terbabas keteku langgor tembok parking demi nak beli korang tau!

Kek Moo Moo permintaan dari besday gal. Kek ni memang sedaplah weh!

Keje orang lelaki! Agaga....


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Keteku dah kemek!!! Adehhhhh...!!! Tobat tanak masuk Festival City Mall hari minggu lagik! Ni gara-gara takde parking ar nih! Konon lepas nak menyelit, sekali langgor tembok agagaa... failed!


  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

16 comments

October 9, 2012 at 10:35 AM

kak...nk kek moo moo tue..hhhuhu..pos ble....waaa..sodapppp.....

October 9, 2012 at 10:45 AM

@oshin-jamelHahahaaa.. sampai Kuantan konpem cair!

October 9, 2012 at 11:04 AM

aduish laaa..semua makanan nampak menyelerakan. sampai pix yg last tu potong stim sket sbb...alahaaiiii...sayangnya kereta!!!

October 9, 2012 at 11:27 AM

wooo aku suka pizza domino...sbb 100 kali ganda lg sedap drpd pizza hut tuh.. tol tk deeb..?

October 9, 2012 at 11:49 AM

banyaknyer menu..kenyang tersandar nih!,..haha
org yg hadir pon mest ramai jugak kan..hehe..;)

October 9, 2012 at 12:09 PM

meriahnye makanan!!! sume2 nampak sedap :)

October 9, 2012 at 12:21 PM

@cHeRyNa PiReSKannnn!!! Sampai hari ni tuan punye kete tu tak tau kete dia dah kemek boleh? Ngeee *takut*

October 9, 2012 at 12:22 PM

@Zura LeeYeszaaaaaa...!!! Tapi daku ni jenih berpaling tadah. Kalau org belanje tak kesah je Domnio's ke, Pizza Hat Hat ke, Papa John's ke, Mama John's ke ahaks!

October 9, 2012 at 12:23 PM

@Nens CollectionHak-ah la Nens. Biase la sesekali adik-beradik, anak sedare sume berkumpul!

October 9, 2012 at 12:23 PM

@Mrs.RMemang!!! *Menitik air liur pabila mengenangkannya semula haha...*

October 9, 2012 at 4:18 PM

meriahnya majlis dengan makanan

October 9, 2012 at 4:43 PM

@Ema BlogAte sume datang pun nak makan Ema! Agaga...

October 9, 2012 at 5:32 PM

kek moo moo tu mana nak beli?

eh rasa baru je baca ceta besday wan dolly, dah sambut lg ye

moga dipanjangkan umur, murah rezeki dan yg paling penting dikurniakan kesihatan yg baik buat wan dolly (memandai je panggil wan dolly gak kan) hahaha

October 10, 2012 at 8:00 AM

@Tina OthmanKek Moo tu kat Pistachio's Bakery Tina. Itu signature cake dia so mana-mana branch musti ade punye! Haa, kan? Rase cam baru je post entry pasal ni tetiba dah post lagik! Huhuuu... cepatnya masa berlalu! BTW, maseh Tina wish untuk dia. Boleh je panggey Wan Dolly. Tambah lagi sorang cucu dia agaga...

October 10, 2012 at 12:51 PM

Meriahnya suasana makanan iteww.. Slurpp...

Abih keta kenari merah mu.

October 11, 2012 at 9:55 AM

@LydSunshineAiiii kate peknen ni takde selera! Tipu ehhhhh aaaaayookk!!! Haaa laaaa jangan le disebut peristiwa itew!!! Dup dap jantung mak (orang dah wat salah pastu tak bagitau owner camtulah ahaks!)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket