Thursday, September 13, 2012

Home » , , » Jamuan Ghayer Opis tahun ni (2012)

Jamuan Ghayer Opis tahun ni (2012)




Bagi yang tak taukan, saya kehilangan senior partner sebelum puasa haritu lagi. Citanya kat sini. Sebab itu kalau ikutkan hati pemalas saya ni, saya takde mood nak wat jamuan untuk opis tahun ni. Entahlah... semenjak arwah dah takde, suasana kat opis dah macam takde 'spark'. Kalau tak dulu ade orang yang boleh kiteorang kenakan, buli dan sebagainya hehe...*dosa*  Tapi canerpun 'client' harus jugak dihargaikan? Sebab doranglah perniagaan ni masih boleh bertahan sampai ke hari ni tul tak? So instead wat jamuan hari raya aje, tahun ni kiteorang mulekan jamuan dengan majlis tahlil terlebih dulu.


Huhuu... Okeh, habes mukadimah lara. Skang meh gossip cite pasal jamuan tu. Eh? Ade cite ke? Owh, takde. Sile layan gambar je... sekian!

Para penyambut tetamu dah bersedia memulakan tugasan heheh... Ngelat tol siap ade air minuman. Konon-konon ala welkam drink la tu....

Bukan paksa dorang makan kat bawah okeh. Dorang yang nak dok kat lantai walaupun dah 
disua kosi ngeee...

Karok dengan tepon. Amalan yang tak patut dicontohi ye anak-anak.
Marah tul saya candid gambar dia kan? Ngeh, ngeh...
Staff pun nak gak mentekedaghah!








Cer teka muke si guru besar ni macam muke pelakon kanak-kanak yang mana satu? Ngeh, ngeh... Cepat jawabbb..!!!

Oh My Ustad! Dua sekali ko sapu anakku! Huhuuu...

Ni pakaian-pakaian milik arwah yang nak disedekah. Tinggal ni je. Sape la pulak mengangkut pokok Ladybird den masuk dalam bilik ni haaa...???!!!

Sian Mirul takde kapel hahaha...

Cam biase, mereka ini memang takleh tengok orang pegang kamera!


Tahun ni tahun akhir saya bersama-sama staff wat jamuan ni. Tahun depan saya dah takde dah. Harap-harapnya korang sume berjayalah manage sume mende masing-masing ye. Saya dah tak mampu lagilah rasanya nak teruskan. Terlalu banyak kenangan kat sini. *Sob, sob* -Ok, bye-

Di tengah-tengah tu balu senior partner saya. Dialah skang menggantikan tempat arwah. Harap-harapnya bile saya dah takde nanti, AZDE akan terus maju jaya di bawah pimpinan dia kay, insyaallah!
Huk-a-lohhh! Cameraman ni apesal tak bagitau tudung saya senget weiii! Cesss...!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

8 comments

September 13, 2012 at 9:30 AM

seronok nyer! :)

September 13, 2012 at 9:53 AM

@:: Mrs.Eady ::Hehe.. bestkan bile reramai. Tpi tahun ni memang sume tak berapa ceria. Amek gambo pun muke cam poyo hahahaa... yelah baru tahun pertama sambut tanpa Big Boss huhuuu... :(

September 13, 2012 at 10:41 AM

Taktik je tu dok ramai2 kat lantai. Demi nak menyelamatkan lauk2, supaya susah org nak gi amik makanan. Heheh...

Ngape nanti awak dah takde kat situ? Resign ke?

September 13, 2012 at 11:44 AM

@LydSunshineIshh diam-diam la weh hahaha... kantoi! Iyelah Lyd, i kan nak pindah umah so dah takde mase la nak layan company tu. Biorlah 2 orang lagi partner kite tu continue. I redha huhuuu...

September 13, 2012 at 12:56 PM

mmg meriah mkn rmi2 camgini...

**cek tu cashout bila??kalo cashout end july patutnya dh smp cek tu...kalo cashout end ogos awal oktober smp la

September 13, 2012 at 1:14 PM

@mama tisyaAk-ah memang pun Mama Tisya. Kite cashoutkan mase bulan pose means August ... oo so kena tgg Oct la ye? Hmmm.. lame gak ye huhu (cam manyak na!)

September 13, 2012 at 3:41 PM

comel anak2.. and sgt syiok tgk mkn kat bawah nuh.. btw baru je bace mengenai arwah. alfatihah dan semoga beliau di tempatkan ditempat2 org yg beriman.

September 13, 2012 at 3:50 PM

@~Beb~Hehe... tengoklah maknye, erk!! (Perasan sume anak kite haha!) BTW, maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket