Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, September 19, 2012

Wordless Wednesday: Pancake!




Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Signature

12 comments:

  1. Salam, gebu nya pancake...mesti sedap.

    ReplyDelete
  2. @Marsita yahyaMestilah hehee... cicah ngan sambal ikan bilis ke, sapu peanut butter ngan jelly.. perghhh...

    ReplyDelete
  3. Farah buat ke ni? Jelesnya.... Cantik je rupa dia. Ce kalo saya yg buat. Hahaha. Tak seragam langsung bentuk dia. Ada besor ada kecik.

    ReplyDelete
  4. ololo..pakai non stixk mmg lawo jd pancake kan..;)

    ReplyDelete
  5. @LydSunshinePssstt Lyd! Guna kuali yg khas untuk goreng telur tu.. kecik metot hehe.. nanti sume seragam okeh!

    ReplyDelete
  6. @Nens CollectionHehee... kannnn! Satu lagi bagus kuali non stick ni sebab tahan lama. Kalau tak salah dari mula pindah umah sewa ni yeitu kira2 12 tahun yang lalu beli kuali ni, tp sampai harini still tak mengecewakan!

    ReplyDelete
  7. antara feveret KA juga but made by my daughter hehehe

    ReplyDelete
  8. @Kesuma AngsanaUntunglah ade orang watkan. Anak kite masih stage tolong makan je lagi akaka...

    ReplyDelete
  9. terbaik lah ! my feveret pancake sapu sama itu nutella , tabur sikit kacang hancur.

    fuhh

    ReplyDelete
  10. @fazrianiAdehhhhh.. tengok!!! Kan dah kena wat lagik nih! Dem! :P

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .