Friday, March 18, 2011

Home » » Facebook Lembab Stokin? No hal!

Facebook Lembab Stokin? No hal!


Lately kalau korang pengguna Facebook tegar, sure korang akan perasankan yang browser Facebook jadik sangat lambatkan? Ramai yang kate ni sume gara-gara gempa bumi kat Jepun tapi sebab sebenarnya wallahualam. Tengah baca-baca blogger lain, tetiba terjumpalah aku ngan tutorial ni. Haaa... bagi sape yang nak bagi browser Facebook tak lembab stokin lagi, silalah ikut tutorialnya di sini. Tutorial ni dibuat oleh Encik Hazrilhafiz dengan lengkapnya tapi kalau tak jadik jangan marah haaa... Akunye dah lajuuu!!! :pandaGeli_35: Haha!


:45: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

March 18, 2011 at 1:06 PM

memang lmbab mcm sipot!..ahahaaa

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket