Friday, March 25, 2011

Home » , » Contest Kucing Paling Comel

Contest Kucing Paling Comel


A
ku ni yang sebenarnya seorang yang sangatlah malasnya nak masuk contest. Tapi contest yang tertentu cam gini memang tak patut diabaikan. Bukan nakkan reward dia pun sangat tapi seronok dapat tengok muke-muke tomei-comei itew bertanding haha! Okeh... panjang nau mukadimah sampai tak cite lagi pe cer nya. Ni haaa.. siApisV3 ni wat contest kucing paling comel. Kalaulah aku jadik juri sampai bile pun takde sape yang menang sebab bagi aku sume kucin tu comey! Haha!

Okehlah, cam biasa, encek ApisV3, aku dah pun follow hang. Gambo pun dah letak link hang. Jadik skang masa untuk menge'tag', haha... kite tengok sape yang kene! :-


Wokeh... dah bersedai nak tengok muke kucing haku (perasan) yang bajet paling comel itew??? Silekann....
c
o
m
e
l

t
a
k
?

h
e
h
e
.
.
.


Cummie-i


Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

March 27, 2011 at 2:41 AM

timekasih sbb join contest ni.
goodluck;)
blog apisv2

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket