Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Thursday, May 10, 2012

Projek Make Over Blog: Suniza Haron



Haaaa... hamekkk!!! :26: Rasanya dah sebulan, dua dah tak dapat godamkan template orang nih. Harini barulah bleh bernapeh sket dan akhirnya siap gak template baru untuk blogger Suniza Haron nih. Dia request nak kaler tema pink ngan pepel. Ntahla menepati ke idok hehe... Meh le jemput singgah blog dia kat sini ye!

@ehsan01 Baru hengat nak sambung ngan list yang hado tapi dapat kol dari boss ade gambo weding baru nak masuk. So, kepada yang masih dalam senarai, ngeeee.. tunggu lagilah jawabnya ye....! :bofu_01: *Larikkkk...!!!!*

Signature

2 comments:

  1. eh, suniza harun ni mcm familiar je nama. Rasa mcm ofismate. Hehe.

    ReplyDelete
  2. @LydSunshineWuiks? Hehe... keje SSM. Same kewww??? Theee... kalau same sonanglah i nak mintak kurang kompaun lepas ni hahaha...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .