Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, May 30, 2012

Lelong! Lelong!



Harni ni saya berbesar hati nak wat lelongan amal boleh? Jualan je nama amal tapi untuk amal diri sendirilah hahaaa... sesape yang berminat sile contact saya ye:

Call/SMS/Whatsapp: (016)2290-444

Email/ YM: deeb0207@yahoo.com

FB: farah diba


BARANG-BARANG LELONGAN: -


1) Tamron SP 90 AF f/2.8 (Canon Mount) (SOLD)
Date bought:: January 2012
Warranty: Japan
Rarely used
Condition: 100% like new
Sale Price: RM 1,000.00 (Nego)


2) Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM Lens (with UV filter) (SOLD)
Date bought: 01st June 2010
Warranty: Until 01st June 2013
Seldom used
Condition: 95% like new
Sale Price: RM 1,950.00 (Nego)


3) Canon EF 50mm f/1.8 II (SOLD)
Date bought: 01st June 2010
Warranty: Until 01st June 2013
Seldom used
Condition: 95% like new
Sale Price: RM 260.00 (Fixed)



4) Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS Lens (with UV filter) (SOLD)
Date bought: January 2012
Warranty: Until 02nd May 2013
Condition: 99% like new
No box. With hood and UV filter.
Sale Price: RM 1,350.00 (Nego)


5) CANON 580EX II (SOLD)
Date bought: 01st June 2010
Warranty: Expired 01st September 2011
Condition: 95% like new
Sale price: RM 1,350.00 (Nego)


6) YONG NUO 468 II (SOLD)
Date bought: 2011
Condition: 95% like new
Sale price: RM 180.00 (Nego)


7)   Apurture Gigtube GT3C for Canon EOS 5D Mark II/ 50D/ 40D/ 30D/ 5D/ 20D  
Date Bought: 2011
Warranty: Nope
Condition: 100% like new
Used once
Sale Price: RM 180.00 (fixed)



8) Canon Original 7D Battery Grip (SOLD)
Date Bought: 2010
Warranty: Nope
Condition: 98% like new
Sale Price: RM 400.00 (Nego)


8) BlackRapid RS-W1 Strap with FastenR-3 camera sling (for woman) (SOLD)
Date Bought: 2011
Warranty:  Nope
Condition: 95% like new
Sale Price: RM 150.00



Terms & Condition:
Cash on Delivery
or
M2U 
(Free Delivery tapi selepas barang dihantar saya tak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan ye)
Meetup area: Gombak, Taman Sri Gombak, Taman Melati, Wangsa Maju, Taman Setapak only during daytime ONLY.


Sementara stok masih ada. 
Mana yang bertanda perkataan 'BOOKED' tu maknanye dah ade orang yang bayar pendahuluan tapi belum amek barang lagi dan  'SOLD' maknanya dah dijual ye! Maseh!!!


Signature

26 comments:

  1. salam farah...
    Canon EF 50mm f/1.8 II tu dah ada org nak erk?
    kite mmg ngah cari lens utk ganti kit lens canon eos 1000d kite yg dh selamat rosak ngan jayanya.

    ReplyDelete
  2. waaahhhhh!!!!x de camera so x ble nk belila kak deeb..kekekeke -oshin :)

    ReplyDelete
  3. minat betul dengan lens tamron tuh...tgh berfikir2 jugak ni nk amik ke tak..hehe

    ReplyDelete
  4. abang ni, camera pun takdak. kahkahkah
    btw, lelongan ini memang power. tak pernah di buat dek orang. power

    ReplyDelete
  5. @InaAchikAlaa xde rezeki la Ina. Dah jual dah ;P

    ReplyDelete
  6. @faugee85Jangan risau.. kamera pun nak jual nih! Ahaks!

    ReplyDelete
  7. @Abang ZamHahaha... power tak power sume barang lelong! Kosong umah lepas ni! Hahaha...

    ReplyDelete
  8. alamak awat barang canon je ni. baru je bercita-cita tadi :)

    ReplyDelete
  9. aww knp jual semua canon gear? dah nk tukar ke brand laen ke?

    Latest: Of Balloons and Memes

    ReplyDelete
  10. @FiSh. ohFISHieeTakdelah theee... kite dah nak pencen la wak. Makcik dah penat huhuuu...

    ReplyDelete
  11. @Mama EmaTakper, takper. Gi jual sume Nikon tu pastu beli kite punye ye! Hahaha.... (Jahat!)

    ReplyDelete
  12. so many! :) what's your new gadget now?

    Latest: The Healthy Bar

    ReplyDelete
  13. @FiSh. ohFISHieeThee (blush*blush) point your eyes to my new header then you'll know ;)

    ReplyDelete
  14. @Trica JusHeheee.. tinggal sikit je tuh! Cepat!

    ReplyDelete
  15. Mak oi!!!!! Since when ni? Xtau patikk!
    Masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  16. @Farah ShamsudinTheee.. ade lg 1 barang je blom terjual. Marilah beli Farah ahaks!

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .