Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, May 2, 2012

The Beginning of the New :)


 

Wohhooo.. sonot wo akhirnya setelah agak 2 minggu hidup tanpa sebarang kamera disisi. Kalau korang nak tau, saya ni antara orang-orang yang paling awal pegang kamera ni tau hehe... *Kembang idong lama jap* Mase tu pulak 7D dah saya letgo so hiduplah kesepian sekejap. Mase menghitung hari tu punyelah seksa okeh! Buat apa pun serba tak kena. Tapi bile dapat tau kamera saya dah sampai Mesia owh gembiranya takleh nak kata!

So inilah antara hasil dari teman baru i yang bernama OM-D-EM5 itu. Sorilah ku terpakse curang ngan Canon. Nak wat camno dulu pun pakweku Olympus gak tapi ntah caner boleh teruja nak pakai cam orang len. Udahnya bila dah experience kedua-dua kamera dari berlainan brand ni, akhinya ku akur bahawa cinta hatiku tetap padamu, abang Olympus! Haha! *Sebab-sebabnya nantilah ku wat satu entry lain ek!* Skang ni jom layan hasilnya dulu! Joms! : -






Yes! Olympus memang tak tipu bile dorang declare dorang adalah pencipta lense ter'SHARP' di dunia! I LOVE IT!


  Signature

10 comments:

  1. @SallyThanks Sally. Bow to the evolution Olympus brought to the gadget!

    ReplyDelete
  2. xde kamera mmg susah kn? rasa x senang hati jak :)

    Latest: More than BIG Breakfast

    ReplyDelete
  3. oh berpaling tadah ke olympus rupanya

    ReplyDelete
  4. @Tina OthmanErmm ngeee.. shuuut pelan, pelan sikit heheee...

    ReplyDelete
  5. olympus? why? om-d, the d makes it less special..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .