Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, June 3, 2011

CONTEST Baby Bajet Comel


Farah wat contest??? :43: Wauuu... cam tak cayakan? Hehee... ye... tayah tonyoh bijik mata anda atau hantuk kepala anda di dinding sebab memang benar... Farah buat contest BABY BAJET COMEL!

Mesti korang tertanyakan nape lak pompuan ni wat contest baby ni haa...! Well, firstly, i memang ske tengok baby okeh! Secondly, saje nak bagi orang-orang yang ske buang baby tu rase nyesal sebab gi buang baby dia merata-rata. :mKening: Kalau dia bela hari ni dah sah-sah boleh masuk contest aku, ahaks! ... And thirdly, sebab aku sangat bermurah hati malas nak simpan hadiahnya lama-lama. Apa hadiahnya? Hehee... sile lihat dibawah: -


Voucher Diskaun sebanyak 50% dari myFlippix.com untuk mana-mana photobook album. Korang decide sendiri nak photobook yang mana. Yang penting, dengan voucher yang korang menang ni, sumenya jadik separuh harga! (expires 30 Jun 2011. So kena submit sebelum tu tau!)


Okeh, rules dia sonang jo:-
  1. Cam biaso, FOLLOW den dulu. Kan apo, nanti ekau terlopeh update contest ni, eden gak yang kono marah haaa....
  2. Sila war-warkan entry anda dalam blog anda sendiri (blog orang lain tidak dibenarkan okeh!) dengan menggunakan gambar logo yang disediakan seperti di atas.
  3. Masukkan gambo baby yang bajet comel itew. Cite la sket nama dia ke, umo ke, ape... ske ati koranglah. Janji ade gambo.
  4. Sile tag 3 orang kawan anda yang memang ske baby atau ade baby yang comel atau ade jiran yang ade baby comel
  5. Tinggalkan komen korang kt bawah post ni supaya senang nak track back.

Simplekan? Pe lagi? Jomlah join! Contest ni berlansung 5 hari je tau dari hari ni, 3hb June 2011 sehingga 8hb June 2011 sebab eden nak pastikan korang ade mase untuk wat album flippix korang tu! Tunggu po laie? Copek ah...

:10:

44 comments:

  1. Thanks Farah...eida nak join...

    http://sweetarisya.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  2. Okies. Make sure dah tekan button FOLLOW tu ye :-*

    ReplyDelete
  3. dear..me nak JOIN..and da poloo dah !!

    http://mamarifqy.blogspot.com/2011/06/contest-babay-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  4. sy join..

    http://ninagacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  5. join

    http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  6. Ita @ atiron_2000 Dah joint... gi la terjah yer

    http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  7. alycia join..

    http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    tq ;)

    ReplyDelete
  8. Salam..Dah join!!

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  9. salam
    hai...
    sy dah join dah...

    id : mayanabilla
    url:http://mayanabilla.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    maaf ye kalo ada yang terkurang atau terlebih...
    kalo ada kekurangan atau tak cukup syarat maklum pada sy ye...

    terima kasih anjur contest ni
    harap ada luck...

    ReplyDelete
  10. JOIN:
    http://fasyafrina.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ID- ALYA

    TQ

    ReplyDelete
  11. join..=)


    http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  12. saya join ye :)

    id follower: aNiM

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/contest-baby-budget-comel.html

    tq~

    ReplyDelete
  13. ibu balqis join...

    http://ibubalqis.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    TQ...

    ReplyDelete
  14. join ye..

    http://imaanlucky09.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  15. Join Jugak And Follow

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  16. Join jugak n Follow

    http://razeameen.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  17. mama Aryan Mikael dah join je...

    http://miemiezs.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  18. dah join,

    http://my-khalish.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    id : ziyta

    ReplyDelete
  19. salam..dah join....
    Ni linknya ;)
    http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  20. join jugak
    http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  21. salam..sy join yer..

    http://shinokue.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  22. salam kenal
    dah join!!

    http://mohintai.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  23. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  24. Ibu Alisha dah join..

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html..

    TQVM

    ReplyDelete
  25. as salam...ummi da join...jom
    http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  26. as slm....hi mamarayyan da join.:-)

    http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  27. As Salam,

    http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    join sekaki :D

    ReplyDelete
  28. Salam....saya join yer...

    http://comeldancomot.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    Thanks...:)

    ReplyDelete
  29. join yer
    id: eB ezrin
    utk org boley?
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html
    &
    http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel_07.html
    tq

    ReplyDelete
  30. Cute Mum dah join..

    http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-budget-comel.html

    TQ

    ReplyDelete
  31. as salam,

    join :)

    http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  32. agak lambat tapi nak join jugak

    id follower: lamporzweet

    http://akukeranikedaimotor.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  33. akak join juga ni

    http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  34. http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    join'
    id wan nurul hezrina

    ReplyDelete
  35. join

    http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    Id Zie

    ReplyDelete
  36. baru join

    http://seindahbayu.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  37. wah last day, nak join gak :)

    http://bamyuyu.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  38. Salam

    Join

    http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  39. salam kenal..

    nak join gak..

    http://nuraleesya.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    id follwer:sharifah farawahidah

    ReplyDelete
  40. nak join gak hope smpt lagi yee...

    http://sweetthings-mylife.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

    ReplyDelete
  41. apo ni dik farah.. tak sompek akak nak join dah tutup ha... bg sehari lagila yo.. buleh??

    ReplyDelete
  42. ermm takpola.. gurau jo yo... akak baru terbaca psl contest ni pg ni.. ape2pun good luck to all...

    p/s : tp klu nak extend date, amat2la akak suko.. hehe

    ReplyDelete
  43. Mekaseh uols sume yang telah sudi bersusah-payah join! Caaaaayang korang sume. Kak Yan, heheee... takdo rezekilah tu. Kalau bagi can gak nanti tak adil plak kt orang lain kan, kan, kannn... Anyway maseh jugak interested nak join. Insyaallah ade rezeki lebih nanti saya open contest lagi ye :P

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .