Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, June 21, 2011

Voucher Nugget PERCUMA McDonald's! Copek!!!


Anda teringin nak makan nugget tapi takde stok dalam peti ais?
Anda ade nugget frozen tapi berlagak nak yang dah siap goreng?
atau
Anda ade duit banyak so watdehel ngan nugget frozen itew?

Haaaa... kalau jawapan anda adalah salah-satu di atas ataupun kesemua di atas atau apa-apa jelah yang korang suke, aku nak bagitau nih. Untuk 2 hari saje iaitu pada hari ni 21hb dan esok 22hb Jun 2001 dari jam 11 pagi sampai ke 12 tengah malam, McDonald's dengan baek atinye bagi korang percuma sekotak lagi nugget yang 6 pieces tu PERCUMA bile korang beli 1 kotak nugget 6 pieces itu. Maknanya bayar untuk harga 6 pieces tapi dapat 12 pieces la gituh.

Syaratnye mudah je. Korang print je discount voucher kat gambar atas tu atau pun kalau nak cantek sket, g download voucher tu kat link bawah ni dan zassss... :03: bawak la ke McDonald's berhampiran ye!

Ni link vouchernye: http://www.mymcd.com.my/coupon/June/mcdnuggets.pdf


Nota kaki saiz 7: Takde sape ke nak blanje aku weh? Tongah muplis nih haa... akaka...



:18:

6 comments:

  1. salam kenal..nice blog..oredy follow #120

    btw..jom join contest kat my blog

    Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

    jgn lupa join ye :))

    ReplyDelete
  2. Hi Honey. Thx for follow. Okay kite jejak! :)

    ReplyDelete
  3. Toksah risau. Tiap2 bulan dia musti ade promotionnye. Tunggu ajeeee... hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .