Thursday, May 3, 2012

Home » , , » Hari Sukan Rakyat & Usahawan SKDK 2012

Hari Sukan Rakyat & Usahawan SKDK 2012



Saya baru jek dapat lense 14-150mm ni semalam so bolehlah test drive kat hari sukan rakyat & usahawan sekolah budak-budak ni jap. Tapi since kamera ni pun baru pakai sekali jek so theee... mak tak berani lagi nak pakai Mode M, blom abes khatam buku manualnya! Kalau terlepas waktu Amirul larik kang rugi wo! Sia-sia jek saya datang kang! So ape yang anda lihat di sini sumenya adalah hasil mode Auto ye! (tapi kat sini auto dia siap i-Enhance). Tapi ekcelli tak susah sebab OMD ni bleh capture 9 frame per second (sama macam 7D) so itu amatlah menyeronokkan daku! Jom layan!


Ni game ape ntah namanya. Taim ni tengah dok carik Amirul lagik tak jumpak! Haha...!

Tu diah hero kita sudah bersedia.... Saya kat seberang dia taim ni tengah wat aksi go mirul go. Tu yang dia wat taknak pandang tu sebab malu nak ngaku mak.

Tu diah sudah jalan! Nama acara ni kaki gajah. Dulu taim sekolah pun ummi masuk acara ni tau! Takde acara lain ke weh? Hahaha... Tapi memang best! Korang hengat senang ke nak belen kaki korang bile dah naik atas tempurung tu? Perghhh... seb baik bumper mak mase skolah kecik so memang konpem johan sesaje!

Ni pasukan penyokong adik dan abang haha...

Anak sedare ku yang debab ni tak masuk acara tahun ni tapi dia tetap menang cabutan bertuah! Bertuah sangaaatttt!

Akhirnya dapat gak title Johan! Dia memang camtu... asal nak masuk acara mesti taknak pergi sebab takut kalah. Nak memujuk makan 2,3 hari tau... mujurlah selalunya ugutan pujukan ummi dia selalunya menjadik di saat akhir! Ngeh, ngeh, ngeh....

Tahun ni tak banyak shoot sebab nak kena balik cepat pasal petang nak gi umah kakak kat Batang Kali! Tunggu entry lepas ni pasal gi umah kakak tu pulak ye! *Macam la ade orang nak bace punnnnn...! *Wink*Wink*

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

4 comments

May 3, 2012 at 9:59 AM

waa..jeles....pic manyakkk chantekkkk woooo...

May 3, 2012 at 10:08 AM

@oshin-jamelMarilah join kelab OMD Oshin! Ngeh, ngeh, ngeh...!

May 3, 2012 at 4:40 PM

Hahaha... dia buat muka serius sbb malu nak mengaku mak.. haa yg tu kelakar.

May 3, 2012 at 4:43 PM

@LydSunshineNak sentap bulih?

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket