Wednesday, May 2, 2012

Home » » The Beginning of the New :)

The Beginning of the New :)


 

Wohhooo.. sonot wo akhirnya setelah agak 2 minggu hidup tanpa sebarang kamera disisi. Kalau korang nak tau, saya ni antara orang-orang yang paling awal pegang kamera ni tau hehe... *Kembang idong lama jap* Mase tu pulak 7D dah saya letgo so hiduplah kesepian sekejap. Mase menghitung hari tu punyelah seksa okeh! Buat apa pun serba tak kena. Tapi bile dapat tau kamera saya dah sampai Mesia owh gembiranya takleh nak kata!

So inilah antara hasil dari teman baru i yang bernama OM-D-EM5 itu. Sorilah ku terpakse curang ngan Canon. Nak wat camno dulu pun pakweku Olympus gak tapi ntah caner boleh teruja nak pakai cam orang len. Udahnya bila dah experience kedua-dua kamera dari berlainan brand ni, akhinya ku akur bahawa cinta hatiku tetap padamu, abang Olympus! Haha! *Sebab-sebabnya nantilah ku wat satu entry lain ek!* Skang ni jom layan hasilnya dulu! Joms! : -






Yes! Olympus memang tak tipu bile dorang declare dorang adalah pencipta lense ter'SHARP' di dunia! I LOVE IT!


  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

10 comments

May 2, 2012 at 9:47 AM

cantik2 gambar nye...

May 2, 2012 at 9:56 AM

@SallyThanks Sally. Bow to the evolution Olympus brought to the gadget!

May 2, 2012 at 2:51 PM

xde kamera mmg susah kn? rasa x senang hati jak :)

Latest: More than BIG Breakfast

May 2, 2012 at 3:04 PM

@FiSh. ohFISHieeWajib!!!!

May 2, 2012 at 4:37 PM

oh berpaling tadah ke olympus rupanya

May 2, 2012 at 4:48 PM

sudah berpaling tadah nii..:)

May 2, 2012 at 5:04 PM

@Tina OthmanErmm ngeee.. shuuut pelan, pelan sikit heheee...

May 2, 2012 at 5:04 PM

@Farah ShamsudinOwh bukan salah saya helpppp!!!

May 2, 2012 at 6:30 PM

olympus? why? om-d, the d makes it less special..

May 2, 2012 at 8:31 PM

@thehellwiththeworldtoday-_-1stHehe.. that is up to you to find out!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket