Wednesday, February 15, 2012

Home » » Wordless Wednesday: Fresh from the oven!

Wordless Wednesday: Fresh from the oven!


 

Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.


Notakaki Saiz Tujuh:
Abaikan tapak tangan huduh itu

  Signature
Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

8 comments

February 15, 2012 at 10:14 AM

hampir tertukar antara 50sen dgn 20sen

February 15, 2012 at 10:50 AM

@Mama EmaKan? Ekcelli yg 50 sen tu pun kite dapat mase beli ayam dan orang tu sebenarnya tersalah bg sebab patutnya dia pulangkan baki 20 sen tapi sampai umah tengok upenya dia bagi 50 sen hehe...

February 15, 2012 at 4:26 PM

duit baru.. kite xde lagi pn..

February 16, 2012 at 8:30 AM

token2 main game hihi

amboi deeb rajin hapdate blog skunk,baguih2 :D

thanks tau byk komen kat blog bushuk kite,hihi

February 16, 2012 at 8:33 AM

token2 main game hihi

amboi deeb rajin hapdate blog skunk,baguih2 :D

thanks tau byk komen kat blog bushuk kite,hihi

February 16, 2012 at 9:04 AM

@Farah ShamsudinNgeee... nanti lama-lama dapat la tuh! Kite tak sabar nak dapat note RM20 hehe...

February 16, 2012 at 9:05 AM

@Peri PiAAk-ah cam token je kan. Hehe... banyak update bile de cite je Phia. Kalau datang taim xde cite tu, berabuk la jugak nak kemasnye haha. Thanks gak sudi datang singgah .. muahz! :)

February 23, 2012 at 1:23 PM

saya baru je dapat 2 keping..comel jugak duit syiling baru ni

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket