Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, February 21, 2012

Projek Make Over Blog: Iena Hamdi



Ngeee... mase memula saya bukak blog ni kan... tersenyum gak bace tajuk blognya tuh. :pandaGeli_01: Yelah... ade ke orang senang-senang nak ngaku dia tu surirumah yang jiwang hahaha... tak ku sangke ko Iena! :pandaGeli_13: Akaka....

Anyway tugasan saya yelah tukar kaler dan tambah aksesori comel je- means saya tak tukar terus dengan template baru. Sebab? Saya rasa template asal dia dah memang comel pun. Cam sayang pulak nak ubah :pandaGeli_03: hehe...

So kalau korang nak tengok hasil kejeku itu dan nak menambah blogger list, meh le singgah ke sane ye...!



Notakaki Saiz Tujuh:
Pssstttt....! Dia ni tokei Otak-otak Gombak wehhh... rugi wo kalau tak add dia jadik friend! Ahaks! (Bab makanan memang ku laju!)

Signature

4 comments:

  1. mmg cantik la akak godam blog kak iena ni..x sabau tggu turn kite pulak..syabas bete

    ReplyDelete
  2. heheheh makaseh akak sayang.. i lap u ...

    ReplyDelete
  3. @Ibu DarwisyMaseh,maseh... sabar itu separuh daripada SABARiah... hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .