Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, February 10, 2012

Projek Make Over Blog: Oshin-Jamel


Salam Jumaat. Harini masuk cite basi sket. Dah berzaman daku godam blog si Oshin ni haa... tapi tak perasan lak dia ade wat entry untukku hehe. So mintak mangaplah ye Oshin. Ate awok pun takde menge'tag' daku, manalah daku perasannye punnnn...

Okeh... asal blognye ni memang dah cantik pun tapi biaselah dia suke blognya digodam oleh professor tak bertauliah ni... hopefully awok suke le ye Oshin. Korang-korang sume marilah kite sesame gi melawat blog beliau di sini sambil-sambil tu boleh menambahkan kenalan, yuk!


Signature

15 comments:

  1. hihi almaklumlah terlebih bz ye

    ReplyDelete
  2. @Tina Othmanheheh... keje ni pun kalau takde, takde lansung. Bile dia mai perghhhh macam bah! Ekeke... pastu mulelah meraban nak siapkan!

    ReplyDelete
  3. hihihi..x sabau nak tggu giliran blog ai nak digodam oleh professor tak bertauliah ni..hehehehe

    ReplyDelete
  4. waaa..blog oshin dah b'tukar rupe,mkin cute sbb ada bear! :)

    ReplyDelete
  5. agak-agak nak buat makeover bera kira?
    dah lama benar gayanya blog aku ni

    ReplyDelete
  6. @Lulu CaldinaWatttt? Lulu singgah blog ku & koemn??!! Aisehmenn.. malunye i... hikhik..

    ReplyDelete
  7. deeb...nak sungguh2 ni deeb make ober blog..ngeh3...dh like sikit2 dh ni..hihi..

    ReplyDelete
  8. @MasWooo cepatnyeee hehe... masuk dlm waiting list ye ;)

    ReplyDelete
  9. apsal koi x pasan ek entry nie..kekeke..ampunnn :)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .