Friday, February 10, 2012

Home » » Projek Make Over Blog: Oshin-Jamel

Projek Make Over Blog: Oshin-Jamel


Salam Jumaat. Harini masuk cite basi sket. Dah berzaman daku godam blog si Oshin ni haa... tapi tak perasan lak dia ade wat entry untukku hehe. So mintak mangaplah ye Oshin. Ate awok pun takde menge'tag' daku, manalah daku perasannye punnnn...

Okeh... asal blognye ni memang dah cantik pun tapi biaselah dia suke blognya digodam oleh professor tak bertauliah ni... hopefully awok suke le ye Oshin. Korang-korang sume marilah kite sesame gi melawat blog beliau di sini sambil-sambil tu boleh menambahkan kenalan, yuk!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

15 comments

February 10, 2012 at 3:49 PM

hihi almaklumlah terlebih bz ye

February 10, 2012 at 4:15 PM

@Tina Othmanheheh... keje ni pun kalau takde, takde lansung. Bile dia mai perghhhh macam bah! Ekeke... pastu mulelah meraban nak siapkan!

February 11, 2012 at 9:18 AM

hihihi..x sabau nak tggu giliran blog ai nak digodam oleh professor tak bertauliah ni..hehehehe

February 11, 2012 at 9:32 PM

waaa..blog oshin dah b'tukar rupe,mkin cute sbb ada bear! :)

February 13, 2012 at 2:10 PM

agak-agak nak buat makeover bera kira?
dah lama benar gayanya blog aku ni

February 14, 2012 at 9:29 AM

@Ibu DarwisyHeheh... okeh2... bawak bertendang ye!

February 14, 2012 at 9:29 AM

@Ummi Alesya SofeaOooo pinjam kat zoo je tu hikhik!

February 14, 2012 at 9:30 AM

@afzanHehe... ade le... nak sile PM ye.

February 16, 2012 at 11:10 AM

wah, syabas.. ^__^

February 17, 2012 at 4:43 PM

@Lulu CaldinaWatttt? Lulu singgah blog ku & koemn??!! Aisehmenn.. malunye i... hikhik..

March 19, 2012 at 5:05 PM

deeb...nak sungguh2 ni deeb make ober blog..ngeh3...dh like sikit2 dh ni..hihi..

March 23, 2012 at 2:27 PM

kak.nk tutorial tuk header tu boleh?

March 25, 2012 at 5:32 PM

@MasWooo cepatnyeee hehe... masuk dlm waiting list ye ;)

March 25, 2012 at 5:32 PM

@corat coret sendiriInsyallah yang! :)

June 28, 2012 at 9:44 AM

apsal koi x pasan ek entry nie..kekeke..ampunnn :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket