Wednesday, December 14, 2011

Home » » Wordless Wednesday: Ombak Rindu

Wordless Wednesday: Ombak Rindu


 


Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

This is mine.


  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

7 comments

December 14, 2011 at 11:12 AM

haha tina pun baru korek kat kotak buku ni, tapi rasa tgk movie lg best dari novel sebab buku mcm meleret sikit

sambil baca novel sambil layan lagu ombak rindu, syahdu *tetiba*

December 14, 2011 at 11:36 AM

Awww cute! FM rajin dlu bernovel. Tapi dah merangkap jadi PA boss(suami) ni mcm tak de mase nak bnovel. Tgk la 1 hari :)

December 14, 2011 at 3:17 PM

@Tina OthmanHahaha... karatnyeee Tina! Kite tgg masuk Astro First atau HBO br nengok. Gi nengok wayang citer sedey2 ni tak besh... dia kene kat umah haha!

December 14, 2011 at 3:18 PM

@Fabulous MeDen bukan kaki novel. Kalau minat pun cume koleksi Enid Blyton je tu pun mase kecik2 dulu haha! Ini pasal nak tau nape org dok ckp novel lain, filem lain... tu yg sanggup gi pinjam kat anak sedare tuh! Kalau tak, MALAS! Ahaks!

December 15, 2011 at 8:12 AM

dulu berebut2 nk baca novel ni..hehe :)

December 15, 2011 at 1:50 PM

@Atiqah WadiahOwh ye ke... hehee... den je yg terlepas ketapi nih! Kalau tak kuar filem mmg tak tau pun kewujudannye (nampak no malas membaca haha)

December 16, 2011 at 10:09 AM

pernah bc buku jer..movie tak sempat nak tgk lagi

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket