Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, December 13, 2011

Segmen : 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011



Wahhhh... sambil-sambil berblog-walking tadi, tetiba ternampak satu segmen dari Abe Ben Ashaari aka Aaron Aziz itu (sesuke ati tambah).

Untuk join , mudah saja ... Cam biasa ,buatkan satu entri ..Letak header BENASHAARI.COM
Tajuk : 5 Blog Pilihanku 2011 dan linkkan ke entrinya.
Berikan 5 buah blog pilihan korang dan kenapa ianya menjadi pilihan .
Tinggalkan url di ruangan komennya.

Senang je kan ? Tapi dateline jam 5 petang ini (13/12/2011) so struggle Deeb cepatttt...! Dah pukul 4.13 nih! Haha!

So, ni dia link-link peberet mak: -

SEBAB SKE: Tayah beli paper. Dia selalu post entry brite terkini! Ahaks!

SEBAB SKE: Entry post dia manyak bikin STRESS!!!

SEBAB SKE: Blog dia ade variety ade macam-macam info

SEBAB SKE: Dia ade banyak citer pasal telor!

SEBAB SKE: Dia ni klako! Haha...


YESSS! Berjaye abeskan 04:25pm! Ngeee....


Signature

10 comments:

  1. bagus2 semua blog tu...jom singah blog sm pulak

    ReplyDelete
  2. winkwink* dtg sini melawat deeb comel.hehe
    juga dri segmen sama! do visit mine.thanks :DD

    ReplyDelete
  3. as-salam..

    salam ziarah rakan blogger..

    jom baca 5 blog pilihan saya..

    http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

    ReplyDelete
  4. Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .