Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Wednesday, December 14, 2011

Wordless Wednesday: Ombak Rindu


 


Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.

This is mine.


  Signature

7 comments:

  1. haha tina pun baru korek kat kotak buku ni, tapi rasa tgk movie lg best dari novel sebab buku mcm meleret sikit

    sambil baca novel sambil layan lagu ombak rindu, syahdu *tetiba*

    ReplyDelete
  2. Awww cute! FM rajin dlu bernovel. Tapi dah merangkap jadi PA boss(suami) ni mcm tak de mase nak bnovel. Tgk la 1 hari :)

    ReplyDelete
  3. @Tina OthmanHahaha... karatnyeee Tina! Kite tgg masuk Astro First atau HBO br nengok. Gi nengok wayang citer sedey2 ni tak besh... dia kene kat umah haha!

    ReplyDelete
  4. @Fabulous MeDen bukan kaki novel. Kalau minat pun cume koleksi Enid Blyton je tu pun mase kecik2 dulu haha! Ini pasal nak tau nape org dok ckp novel lain, filem lain... tu yg sanggup gi pinjam kat anak sedare tuh! Kalau tak, MALAS! Ahaks!

    ReplyDelete
  5. dulu berebut2 nk baca novel ni..hehe :)

    ReplyDelete
  6. @Atiqah WadiahOwh ye ke... hehee... den je yg terlepas ketapi nih! Kalau tak kuar filem mmg tak tau pun kewujudannye (nampak no malas membaca haha)

    ReplyDelete
  7. pernah bc buku jer..movie tak sempat nak tgk lagi

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .