Friday, June 3, 2011

Home » » CONTEST Baby Bajet Comel

CONTEST Baby Bajet Comel


Farah wat contest??? :43: Wauuu... cam tak cayakan? Hehee... ye... tayah tonyoh bijik mata anda atau hantuk kepala anda di dinding sebab memang benar... Farah buat contest BABY BAJET COMEL!

Mesti korang tertanyakan nape lak pompuan ni wat contest baby ni haa...! Well, firstly, i memang ske tengok baby okeh! Secondly, saje nak bagi orang-orang yang ske buang baby tu rase nyesal sebab gi buang baby dia merata-rata. :mKening: Kalau dia bela hari ni dah sah-sah boleh masuk contest aku, ahaks! ... And thirdly, sebab aku sangat bermurah hati malas nak simpan hadiahnya lama-lama. Apa hadiahnya? Hehee... sile lihat dibawah: -


Voucher Diskaun sebanyak 50% dari myFlippix.com untuk mana-mana photobook album. Korang decide sendiri nak photobook yang mana. Yang penting, dengan voucher yang korang menang ni, sumenya jadik separuh harga! (expires 30 Jun 2011. So kena submit sebelum tu tau!)


Okeh, rules dia sonang jo:-
  1. Cam biaso, FOLLOW den dulu. Kan apo, nanti ekau terlopeh update contest ni, eden gak yang kono marah haaa....
  2. Sila war-warkan entry anda dalam blog anda sendiri (blog orang lain tidak dibenarkan okeh!) dengan menggunakan gambar logo yang disediakan seperti di atas.
  3. Masukkan gambo baby yang bajet comel itew. Cite la sket nama dia ke, umo ke, ape... ske ati koranglah. Janji ade gambo.
  4. Sile tag 3 orang kawan anda yang memang ske baby atau ade baby yang comel atau ade jiran yang ade baby comel
  5. Tinggalkan komen korang kt bawah post ni supaya senang nak track back.

Simplekan? Pe lagi? Jomlah join! Contest ni berlansung 5 hari je tau dari hari ni, 3hb June 2011 sehingga 8hb June 2011 sebab eden nak pastikan korang ade mase untuk wat album flippix korang tu! Tunggu po laie? Copek ah...

:10: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

44 comments

June 3, 2011 at 2:36 PM

Thanks Farah...eida nak join...

http://sweetarisya.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 3, 2011 at 3:19 PM

Okies. Make sure dah tekan button FOLLOW tu ye :-*

June 5, 2011 at 10:07 AM

dear..me nak JOIN..and da poloo dah !!

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/06/contest-babay-bajet-comel.html

June 5, 2011 at 12:13 PM

sy join..

http://ninagacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 5, 2011 at 10:00 PM

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 9:08 AM

Ita @ atiron_2000 Dah joint... gi la terjah yer

http://ita-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 10:46 AM

alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

tq ;)

June 6, 2011 at 10:53 AM

Salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 11:15 AM

salam
hai...
sy dah join dah...

id : mayanabilla
url:http://mayanabilla.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

maaf ye kalo ada yang terkurang atau terlebih...
kalo ada kekurangan atau tak cukup syarat maklum pada sy ye...

terima kasih anjur contest ni
harap ada luck...

June 6, 2011 at 11:23 AM

JOIN:
http://fasyafrina.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

ID- ALYA

TQ

June 6, 2011 at 11:24 AM

join..=)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 1:48 PM

saya join ye :)

id follower: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/contest-baby-budget-comel.html

tq~

June 6, 2011 at 1:49 PM

ibu balqis join...

http://ibubalqis.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

TQ...

June 6, 2011 at 2:07 PM

join ye..

http://imaanlucky09.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 2:14 PM

Join Jugak And Follow

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 2:35 PM

Join jugak n Follow

http://razeameen.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 2:35 PM

mama Aryan Mikael dah join je...

http://miemiezs.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 3:15 PM

dah join,

http://my-khalish.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

id : ziyta

June 6, 2011 at 3:17 PM

salam..dah join....
Ni linknya ;)
http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 4:04 PM

join jugak
http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 4:13 PM

salam..sy join yer..

http://shinokue.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 4:38 PM

salam kenal
dah join!!

http://mohintai.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 4:58 PM

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 6, 2011 at 6:52 PM

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html..

TQVM

June 6, 2011 at 11:08 PM

as salam...ummi da join...jom
http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 7, 2011 at 12:11 AM

as slm....hi mamarayyan da join.:-)

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 7, 2011 at 9:05 AM

As Salam,

http://wyna95nubies.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

join sekaki :D

June 7, 2011 at 9:44 AM

Salam....saya join yer...

http://comeldancomot.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

Thanks...:)

June 7, 2011 at 12:40 PM

join yer
id: eB ezrin
utk org boley?
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html
&
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel_07.html
tq

June 7, 2011 at 5:45 PM

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/06/contest-baby-budget-comel.html

TQ

June 7, 2011 at 8:15 PM

as salam,

join :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 7, 2011 at 9:02 PM

agak lambat tapi nak join jugak

id follower: lamporzweet

http://akukeranikedaimotor.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 8, 2011 at 7:36 AM

akak join juga ni

http://fa10-sekadarmencuba.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 8, 2011 at 8:30 AM

http://mummymairacontestga.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

join'
id wan nurul hezrina

June 8, 2011 at 8:36 AM

join

http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

Id Zie

June 8, 2011 at 10:47 AM

baru join

http://seindahbayu.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 8, 2011 at 12:30 PM

wah last day, nak join gak :)

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 8, 2011 at 7:51 PM

Salam

Join

http://myrule-dekattapijauh.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 8, 2011 at 9:04 PM

salam kenal..

nak join gak..

http://nuraleesya.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

id follwer:sharifah farawahidah

June 8, 2011 at 9:51 PM

nak join gak hope smpt lagi yee...

http://sweetthings-mylife.blogspot.com/2011/06/contest-baby-bajet-comel.html

June 9, 2011 at 8:32 AM

apo ni dik farah.. tak sompek akak nak join dah tutup ha... bg sehari lagila yo.. buleh??

June 9, 2011 at 8:35 AM

ermm takpola.. gurau jo yo... akak baru terbaca psl contest ni pg ni.. ape2pun good luck to all...

p/s : tp klu nak extend date, amat2la akak suko.. hehe

June 12, 2011 at 2:06 PM

Mekaseh uols sume yang telah sudi bersusah-payah join! Caaaaayang korang sume. Kak Yan, heheee... takdo rezekilah tu. Kalau bagi can gak nanti tak adil plak kt orang lain kan, kan, kannn... Anyway maseh jugak interested nak join. Insyaallah ade rezeki lebih nanti saya open contest lagi ye :P

June 13, 2011 at 4:04 PM

uik... terlepas le...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket