Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, August 23, 2011

Salam Aidilfitri 2011

Gambo ghaye tawon lepas daa...


Since raya pun dah nak dekat, aku amek kesempatan ni untuk wish korang sume yang sudi menyinggah blog aku ni khususnya buat follower aku yang seramai 142 orang itu *ramai sungguh huhu* :01: dengan ucapan...

'SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI 2011'

Mana-mana yang balik kampung tu hati-hati di jalanraya okeh. Aku pun balik kampung gak- 5 minit je sampai haha! Kampung pak ustad pun tak sampai 1 jam sampai so as usual tiada adegan baling pinggan mangkuk pyrex mahupun melamine terlibat. Since seminggu nak raye ni aku akan jadik orang yang sungguh sebok :26: *yelah tu Farah...* so aku akan say gudbai sekejap *atau lebih tepat beberape minggu sehingga dah lebam beraye*. Insyaallah kalau panjang umo kite jumpe lagiiiii....!!! Maaf Zahir Batin sumeee....!!!

Untuk korang sume, nah amek lagu raye feveret aku ni. Wahhh, kan main feeling ko Farah! :hua: Haha! Layannn...

Hukhuk... sedeyyyy *tingat arwah abahhhh! Huaaa...!!!*

Signature:39:

2 comments:

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .