Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, August 1, 2011

Ade sesape nak Diaper Cake? Hehe...



Korang bosan tak bile each time nak bagi hadiah kat baby shower ke atau kenduri aqiqah... even birthday baby-baby yang comel itu, pilihan yang ada cuma hamper yang skema? :mHurm: Paling canggih pun korang bleh pilih-pilih barang ape yang korang ndak pastu soh budak kat kaunter tu bungkuih ngan kertas transparent berkaler itu. Owh tidakkk... now mak nak tunjuk korang satu benda yang latest sesuai untuk bagi hadiah kat baby iaitu Kek Diaper!!!
Ekcelli kek ni dibuat dengan menggunakan diaper so absolutely :mRambut: no, no, no... takleh dimamam, okeh! Normally kandungan kek tu antaranya yelah: -

  • 2-tier Diaper Cakes with these finest baby items inside:
  • Diapers (Huggies)
  • Receiving blankets
  • Rompers (Carter's)
  • Bib (Carter's / Mothercare / Debenhams)
  • Wash cloth (Carter's)
  • Socks
  • Shoes (Carter's / Mothercare / Next / Adam's Kids)
  • Baby book
  • Plush toy (Lamaze)
  • Baby rattle (Bright Starts)

Ada gak bermacam jenis kek-kek diaper ni so korang bleh pilih yang mana jadik pilihan kalbu hehe seperti kat bawah ni haa...





Okeh, so kalau korang nak tau lebih lanjut kat mana nak dapatkannya, silelah klik di sini. Skang ni depa tengah wat promotion 40% less tau so korang jimat banyak tuh! Pelagi, orderlah cepat. I pun de baby lagik kalau uols nak kasik hadiah! :mBerangan: Ngeee....


Signature

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .