Tuesday, February 14, 2012

Home » » Review: Restoren Mee Rebus Cikgu

Review: Restoren Mee Rebus Cikgu



RATING
Service: starstarstarstarstar
Food: starstarstarstarstar


Haaa... kalau korang jalan-jalan kat area Pusat Bandar Sri Gombak ni, korang WAJIB terai makan kat restoren ni tau. Saya pun tak tau nape nama restoran ni ade perkataan 'cikgu' tu. :28: Maklumlah saya ni kan bukan jenih malas bizi bodi :ku jejak mu: nak korek sume asal-usul tempat ni. Tapi yang penting, sume menu kat sini semuanya sedap-sedap belaka!


Walaupun specialty derang yelah mee rebus yang sungguh pekat dan sedap hingga menjilat sudu itu *pandai mak promo kan?* :girl_16: derang ade gak menu-menu yang lain macam: -

  • mee/ bihun/ kuey tiaw sup with or without begedil
  • soto nasi impit/ bihun with or without begedil
  • nasi lemak
  • nasi goreng ala cikgu
  • char kuey tiaw/ bihun char yang korang boleh pilih nak dimasak style basah ataupun kering *mengada kan?*



Bagi yang nak menerai, kedainya kat Jalan SG 3/10- sederet dengan restoran mamak Neesma. Owh ye, restoran ni bukak kol 11:00 pagi sammmmmpai kol 10:00 malam so pe lagi? :cinta: Terai le...

Yummeh!
Signature:best: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

14 comments

February 14, 2012 at 9:36 AM

sedappp nye kak....hehehhee..nnti nek kl kne try la kt cnie..hehehe......akk wat sy lapo!

February 14, 2012 at 9:48 AM

kat belah mana ni? yg kat pustaka rakyat tu ke

February 14, 2012 at 9:54 AM

tambah lagi satu tempat makan...Boleh terjah.

February 14, 2012 at 11:00 AM

OK. 1 hari nanti KC mesti nak pergi.

February 14, 2012 at 12:11 PM

@oshin-jamelInsyaallah Oshin.. bleh je! :P

February 14, 2012 at 12:12 PM

@Tina OthmanArea Maybank dalam. Ade pasaraya Big kat situ. Pustaka rakyat tu kat SG 1..yg ni SG 3.

February 14, 2012 at 12:12 PM

@Azian EliasYe... terjah jangan tak terjah!

February 14, 2012 at 12:13 PM

@kakchik@ellaMailah sini Kak Chik. Kite dating! Hehehe...

February 14, 2012 at 2:32 PM

hari-hari lalu depan kedai ni sebab dekat jer ngan umah kite tapi tak terpanggil pun tuk singgah dan mencuba... insyaallah, akan singgah nanti... :)

February 14, 2012 at 2:57 PM

@InaAchikMaknanya hari2 la Ina lalu opis i ye? Hehehe... wat a small worldkan? Harini kalau llu hon lapan belas kali eh! Senang nak tau bile Ina lalu! Ahaks!

February 21, 2012 at 5:12 PM

uiiii likatnya nampak kuah dia! ni yg tak sabaq nak pi try ni! slurrpp! =P~

February 22, 2012 at 9:46 AM

@Bob and Julie =)Hehe.. marilah mariii...

February 24, 2012 at 12:57 PM

Jln SG tue kat maner? :D rasa nk try jugak la *air liur meleleh*

Latest: Lovely Taste at 6

February 24, 2012 at 2:19 PM

@FiSh. ohFISHieeSG 3/10... same row dengan Restoren Neezma (kedai mamak tu). Dia yelah satu small lot so kena bukak mate besar2 okeh! :)

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket