Tuesday, January 31, 2012

Home » , » Yeay daku dapat anak angkat! Siam lagik!!!

Yeay daku dapat anak angkat! Siam lagik!!!



Owh yeah... seronot sey! :hua: Sape tak suke dapat anak walaupun cume anak angkat! Jangan mara okeh sebab daku bukan dapat satu tapi tiga sekaligus haha! Sile jeles!


Okey kalau dah bertenang bleh mule cite ye. Ekcelli anak angkat yang daku dapat tu yelah tiga ekor kucing siam ni haaa.. hehe... :pandaGeli_31: *Nak marah sile klik Like dulu ye, ahaks!* Nama-nama tu hasil rekaan daku dan Maria. E-eh!... Dah dorang datang tak bawak birth cerificate, so skeati la nak panggey apekan? Haha!.... :10: Tapikan, entah betul entah tidak depa ni ade yang hencek, ade yang cik sebab pueh dah daku tonggengkan dorang tapi masih tak dapat clue dorang ni jantan ke betina. So wat mase ni redha jelah dengan panggilan itu ye.

Meh daku kenalkan mereka-mereka ini: -


Nama:
ENCIK REDDISH

Sebab:
Tinge dan idung dia sangat merah compare adik-beradik dia yang lain

Info:
Dia ni maybe abang sulung kot *tohmahan memandai* :koreks: sebab dia ni macam serious sket. Kalau yang lain-lain tu nak masuk dalam umah sure dia jalan dulu sampai dapur wat house-checking macam mandor.


Nama:
CIK SORRY

Sebab:
Yang sebenarnya dia ni yang paling last kiteorang bagikan nama. So cam dah takde idea *macam beratus nama nak kena reka* :mHurm: So Maria kata wainot letak nama Sorry sempena nama anak patung dia mase kecit dulu. Otak daku dah nazak so stuju jelah.

Info:
Yang ni konpem betina sebab... hehe... i kan pompuan. jelir I taulah nak cek jantina sekaumku! Dia ni paling slim dan dalam bertiga ekor tu, dia ni paling gilos. Pantang hulur tangan dia ingat nak salam. Pastu dia goleng, goleng sendiri cam sawan.

Nama:
ENCIK SCARY

Sebab:
Dia ni mase memula datang dulu punyelah penakut Ya Rabbi. Baru tanye nama dah mencicit lari lintang-pukang.

Info:
Oleh kerana sipat dia yang manje dan mukenya yang paling comel among adik-beradik yang lain, so daku skeati assume yang dia ni bongsu :puteh_7: *biasalah i kan ade pengalaman jadik anak bongsu* Dia suke digosok tapi malangnya daku selalu over gosok sampai kuar api *tipulah tu* Okehlah tak kuar api tapi sampai panaslah kot sebab dia geget tanganku. Dia ni very home-loving dan suke tido *okeh, konpem bongsu skang , haha!* :pandaGeli_05:



Meh layan gambo dorang. Dorang ni memang suke bergambo. Kalau mak daku tau mampos kena marah. :mGuilty: Dia kata kalau amek gambo binatang nanti binatang tu cepat mati. Pernyataan yang sungguh bidaah.

Korang penah tengokkan bile kite amek gambo pastu orang tu sebenarnya tak ikhlas gambonya nak diamek, dia wat mukekan? Tengoklah si Sorry tu... konon!

Reddish nampak tinge Sorry macam sesuatu yang lazat. Pastu dorang bergomol.

Tak tipu. Scary memang suke lepak atas alas kaki.

Notakaki Saiz Tujuh:
Cam tak caya je somiku bagi bela kucinkan? :walkturtle: Haha... toksah le caye sangat. Dia kasik kiteorang bagi makan jek tapi nama nak bagi masuk umah memang tak lepaih!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

4 comments

January 31, 2012 at 9:41 AM

ala...comeyyyy nye kucing....geram tgk muka scary ♥

January 31, 2012 at 10:23 AM

@oshin-jamelKan??? Scary memang paling the comellest! Hahaha... skeati je wat perkataan tu!

January 31, 2012 at 10:51 PM

Gamba baby tu comel! Rayyan ka?? 0_0 -pengsanjap-
btw cik soryy tu tomey !! -pengsanbalek- XD

February 1, 2012 at 10:03 AM

@~Love-High~Gambar baby tu Rayyan??? -fengsan! Haha- Itu anak Korea mane ntah den sebat masuk haha... Kalau Rayyan wajib fengsan sbb tu baby girl ahaks! Hak-ah Sorry tu tomeykan... -fengsan jugak-

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket