Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, January 27, 2012

Projek MakeOver Blog: http://sejutachentakuin.blogspot.com/



Salam 1 Malaysia haha! Ni pun cite basi sebenarnya tapi baru nak publish. Pemilik blog ni nak saya godam blog dia jadik kaler merah so itulah hasilnya. Cite blognya berkisar pada general dan kehidupan sehari-hari so kalau korang nak terjah, silekan! *Sile klik pada gambar untuk ke blog beliau ye!* Zaaasss!


Signature

6 comments:

  1. @Nor Idayu Abd RahmanTheee.. silelah masuk dalam waiting list ye. Skang tgh dok dlm lightroom takleh kuar. Post cite basi je sempat, nak godam blog org apatah lagi blog sendirik pun x sempat!

    ReplyDelete
  2. ooo...deeb reti mekap blog eh...cooollll...ingat nk tukar tapi lum ada idea lagi..

    Jemput baca,
    PHUKET : Destinasi berbulan madu

    ReplyDelete
  3. macam mana nak tempah ni??? tolong email akak...zanieyahviva@yahoo.com

    nak tempah sebab comel sangat....huhuhu....

    ReplyDelete
  4. @pinkySkang ni tengah dalam waiting list pun dah ade 6-7 orang so pinky sabo ye. Once dah clear sume orang turn pinky ;)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .