Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Friday, January 6, 2012

Projek MakeOver Blog: bicara-hati-mama.blogspot.com




Alhamdulillah selesai sudah projek pengubah-suaian ke atas blog rakan blogger dan jugak ahli Geng Hot Mama Blogger saya yang sorang ni. Sesape nak jenguk blog dia, sudi-sudikanlah ye. Sambil menjenguk, boleh jugak wat sumbangan ikhlas & dapat pahalakannnn.... (sile klik gambar untuk ke blognya)


Signature

5 comments:

  1. nak jugak makeover, boleh tak?

    yg penting mesti pink2 hehe

    ReplyDelete
  2. suka eh buat makeover blog? aku dari dulu sampai sekarang sama je..

    p/s: dah lama aku tak online rupanya. cis!

    ReplyDelete
  3. @afzanBaru jek wat. Ni pun orang mintak nolong hehe...

    ReplyDelete
  4. Kak... Nak tempah tlg ubah blog blh?? Nak sgt2... Plis... Email Ayu (noridayu.abdrahman@gmail.com)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .