Friday, April 1, 2011

Home » » Review: Tahany Hadramawt Restaurant

Review: Tahany Hadramawt Restaurant


RATING
Service: starstarstarstarstar
Food: starstarstarstarstar


Kali ni aku nak bawak korang gi Jalan-jalan Carik Makan kat Kota Damansara. Pemilik restoran ni yelah salah sorang client aku yang baru je bukak company ni. So Big Boss aku ajaklah sume staff gi mentekedaghah memberi moral support kat dia hehe. Restoran ni terletak agak ke dalam sikit so korang kene bukak mata besar-besarlah sikit ye.



Restoran ni menyajikan hidangan ala Arabian sebab client aku tu pun memang dari negara tu pun. So kalau korang berhajat nak gi makan kat sana, amatlah dialu-aukan sebab hidangan dia memang lazat. Harga pun standart. Tak caya, cubalah! sengihnampakgigi


Nasi dia sangat banyak dan sangat lembut okeh! Boleh kongsi makan 4 orang! Ayam dia pun sungguh sedap dan lembut!


Alamat penuhnya:
Tahany Hadramawt Sdn. Bhd.- No. 5-1, Jalan PJU 5/4, Dataran Sunway Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan.


Murah gakkan? 8 orang punye makan + 1 take away cuma RM100 aje. Dapat dis-kaon dengan free buah-buahan lagi! Kelasss...


Info:
Since dia baru je bukak, so by the time article ni ditulis, menunya takla banyak. Yang famous yelah Nasi Mandinyalah kalau korang nak terai. Tapi dijamin sedappppp!



:29: Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

1 comment

April 5, 2011 at 9:59 AM

memang best..saya suka makanan arab
Resepi Masakan Arab

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket