Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, April 18, 2011

Caner nak tau telur ayam yang korang makan tu ori?

Haritu adalah aku dengar orang dok kecoh-kecoh pasal telur ayam tiruan dari China. Sume pakat berhati-hatilah takut kalau-kalau termakan telur tiruan yang pastinya khasiat dia tak sama dengan telur ayam asal. Tapi rasanya belom lagi telur tu sampai kat Malaysia kot... entahlah, wallahualam. Just untuk info korang, kat sini aku tunjukkan perbezaan telur tiruan dari China tu dengan telur ayam original yang aku dapat dari email: -



Cume yang aku musykil, kalau kite tak rebus telur tu tapi let say la nak goreng, caner kite nak tau dia tu original? :puteh_16: Jeng, jeng, jengggg...

:mKanta:

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .