Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, April 9, 2012

Walaweh...!!! Android dah ada Instagram!



 

Ade tak sesape kat sini yang pakai Android sile angkat tangan macam sayeee... ngeeee... Korang hengat lagi tak dulu saya de wat satu post pasal instagram ni kan? Kalau tak hengat, boleh baca kat sini. Masa tu Google Play Store belum wujudkan Instagram untuk Android user lagi. So bila nak image korang ade filter Instagram, korang terpaksalah install dan gunakannya sebagai Action dalam Photoshopkan?


Haaa... tapi skang tak perlu lagi..!!! Harini Instagram dah boleh dipakai oleh Android user tau. Betulll.... kalau tak caya, marilah sesame download applikasi yang hebat ni! (Sile download dari Play Store kat phone korang> search for INSTAGRAM... sure muncul punyelah! Hehehe....)



  Signature

2 comments:

  1. Salam,
    Sis, yes :) saya memang like Instagram ;) Memang dapat banyak gile inspirasi from kawan kawan yang super duper terer dalam tu. Sis dah buat belum ? My username just type @fazriani ya. Thank u sis

    ReplyDelete
  2. @fazrianiAiii kite yg pomot takkan la kite tak de lak kan hehe.. ok dah follow. Sesape nak add kite just search @deeb0207 okeh!

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .