Monday, May 13, 2013

Home » , » Happy Mother's Day Mom! :(

Happy Mother's Day Mom! :(


 

Semalam dapat VideoCall guna WeChat dengan mak. Bestnya walaupun dia tak dengar apa yang kiteorang cakap tapi sekurang-kurangnya kiteorang anak-beranak nampak cermin mata besar dan hidung wan hehe... Lepas tu try call pulak tapi line teruk giler sampai putus. Hmm... tulah berukband ni memang menjarakkan perhubungan betullah...! Bilelah stimik nak masuk kat sini ni gamaknye huhuu...

Tapi dalam pada tu saya tau mak mesti tunggu saya datang semalam sebab tiap-tiap tahun bile tiba minggu ke-2 bulan Mei, saya anak-beranak akan beli kek pagi-pagi bute untuk surprisekan dia. Pastu nanti dia nanges-nanges la sume, peluk-peluk haha... *Hmmm.. missed those days sob, sob...* Paling pilu bile dengar ayat dia tanya kat Rayyan, "Bile hangpa suma nak datang tido sini?" Huaaaaa.....!!!


Ok habes cite jiwang. Pada kastemer yang sudi beli dan rasa chicken rendang pie yang saya wat khusus untuk Hari Ibu hari tu, mekaseh banyak-banyak ye. Korang dan semua ibu diseluruh dunia ni memang deserve the BEST! Happy Mother's Day mom!

Notakaki Saiz Tujuh:
*Pssstt... tak salah mengingati dan meraikan hari ibu kalau niat bukan untuk mengagungkan Mother Mary. Semuanya pun bergantung pada nawaitu. Yang penting jangan langgar hukum syarak okeh! *Wink*


  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

5 comments

May 13, 2013 at 10:53 AM

betul tu..dee setuju dgn statement deeb..apsal pie tu nampak sedap benor..huhu..

btw, happy mother's day ye..

May 15, 2013 at 3:47 PM

Sedapnya chicken rendang pie tuuuuu !! Hulur sikit! Hehe

May 18, 2013 at 10:42 PM

@DeeNampak sedap ye? Meh le rase sket meh.. hehe.. Owh , maseh! Happy Mother's Day gak! :)

May 18, 2013 at 10:43 PM

@Nurul Alia SyuhadaNah amek! Thee...

June 19, 2013 at 10:12 AM

nyum nyum pie rendang... sedapnyaaaaaa

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket