Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, May 13, 2013

Happy Mother's Day Mom! :(


 

Semalam dapat VideoCall guna WeChat dengan mak. Bestnya walaupun dia tak dengar apa yang kiteorang cakap tapi sekurang-kurangnya kiteorang anak-beranak nampak cermin mata besar dan hidung wan hehe... Lepas tu try call pulak tapi line teruk giler sampai putus. Hmm... tulah berukband ni memang menjarakkan perhubungan betullah...! Bilelah stimik nak masuk kat sini ni gamaknye huhuu...

Tapi dalam pada tu saya tau mak mesti tunggu saya datang semalam sebab tiap-tiap tahun bile tiba minggu ke-2 bulan Mei, saya anak-beranak akan beli kek pagi-pagi bute untuk surprisekan dia. Pastu nanti dia nanges-nanges la sume, peluk-peluk haha... *Hmmm.. missed those days sob, sob...* Paling pilu bile dengar ayat dia tanya kat Rayyan, "Bile hangpa suma nak datang tido sini?" Huaaaaa.....!!!


Ok habes cite jiwang. Pada kastemer yang sudi beli dan rasa chicken rendang pie yang saya wat khusus untuk Hari Ibu hari tu, mekaseh banyak-banyak ye. Korang dan semua ibu diseluruh dunia ni memang deserve the BEST! Happy Mother's Day mom!

Notakaki Saiz Tujuh:
*Pssstt... tak salah mengingati dan meraikan hari ibu kalau niat bukan untuk mengagungkan Mother Mary. Semuanya pun bergantung pada nawaitu. Yang penting jangan langgar hukum syarak okeh! *Wink*


  Signature

5 comments:

  1. betul tu..dee setuju dgn statement deeb..apsal pie tu nampak sedap benor..huhu..

    btw, happy mother's day ye..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya chicken rendang pie tuuuuu !! Hulur sikit! Hehe

    ReplyDelete
  3. @DeeNampak sedap ye? Meh le rase sket meh.. hehe.. Owh , maseh! Happy Mother's Day gak! :)

    ReplyDelete
  4. nyum nyum pie rendang... sedapnyaaaaaa

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .