Tuesday, April 9, 2013

Home » » Tudung Bawal bidang 60 baru masyuk!!!

Tudung Bawal bidang 60 baru masyuk!!!



First of all saya nak ucapkan mekaseh bebanyak kat sume yang wishkan kesihatan Rayyan haritu. Alhamdulillah dia okeh (setakat ni dan harapnya sampai bebila), amin. Haa... korang dah check out page SugarPlum's Closet tak? Kalau belum cepat tengok sekarang sebab tengah sale tudung bawal bidang 60 sekarang ni. Ramai orang tak tau yang sebenarnya ada macam-macam gaya boleh buat dengan tudng labuh ni tau. Kalau nak tau, moh le kite ke sana! ;P

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

2 comments

Anonymous
June 26, 2013 at 3:33 PM

ada tak tudung bawal jojet yg bidang 60 ? nk sgt2

June 29, 2013 at 9:43 PM

@AnonymousAlaa sorilah ano... ni sume pun dah sold out huhuu..

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket