Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, April 22, 2013

Shawl yang lebih labuh daripada biasa! Harusss... hehe!





Hi uols!!! Korang dah check-out page SugarPlum's Closet tak? Hehey... rugi tau kalau belom sebab baru-baru ni ada kuar shawl baru yang masih panas! Bezanya shawl ni dengan shawl biasa yelah sebab dia panjang dari shawl yang biasa dijual kat luar sana nun. Panjangnya 2.0 meter tau dan kainnya pun material chiffon yang sejuk so lilitlah berapa kali pun tapi korang tetap selesa memakainya! Tapi apa yang paling penting- korang tatap nampak comel walaupun bershawl labuh mengikut syariatkannnnnnn..! Haa... pe lagi tunggu? Moh le ke SugarPlum's Closet sekarang sebelum kehabisan stok! ;P


Signature

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .