Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, April 9, 2013

Tudung Bawal bidang 60 baru masyuk!!!



First of all saya nak ucapkan mekaseh bebanyak kat sume yang wishkan kesihatan Rayyan haritu. Alhamdulillah dia okeh (setakat ni dan harapnya sampai bebila), amin. Haa... korang dah check out page SugarPlum's Closet tak? Kalau belum cepat tengok sekarang sebab tengah sale tudung bawal bidang 60 sekarang ni. Ramai orang tak tau yang sebenarnya ada macam-macam gaya boleh buat dengan tudng labuh ni tau. Kalau nak tau, moh le kite ke sana! ;P

Signature

2 comments:

  1. ada tak tudung bawal jojet yg bidang 60 ? nk sgt2

    ReplyDelete
  2. @AnonymousAlaa sorilah ano... ni sume pun dah sold out huhuu..

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .