Wednesday, January 9, 2013

Home » » Wordless Wed: BERUKband saya!

Wordless Wed: BERUKband saya!


 


Info: On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description...

so this is mine.

  Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

January 9, 2013 at 9:11 AM

berukben apa cik deeb pakai? teruk sangat ker?

January 9, 2013 at 9:22 AM

a'ah berukbeng ape tu..nens pakai porta wifi celcom skang..lajuu

January 9, 2013 at 10:41 AM

@iwan redzuanCelcom. Ye memang teruk sebab selalu dapat satu bar je dan kendian putus huhuuu.. tapi mebe sebab ni kawasan perumahan baru so apa line pun sume ngong!

January 9, 2013 at 10:43 AM

@Nens CollectionNi Celcom gak tapi data First. Malas nak pakai yg porta wifi tu sebab tu ada kontrak kan? Yang data first ni takde so bile ade masuk Unifi kawasan perumahan ni terus nak terminate dan subscribe Unifi. Cadangnyelah... :(

January 11, 2013 at 3:59 PM

tukar monkeyband pula farah...hehehe

January 11, 2013 at 5:29 PM

Beruk punya band. Opps.. Jgn cabul sgt mulut je Lydi.

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket