Tuesday, March 27, 2012

Home » » Akhirnya mak pun ade remekins okeh!

Akhirnya mak pun ade remekins okeh!



Kahkahkah! Sian betulkan? Di saat orang lain dah guna remekins sampai nak lebam, daku baru dapat beli menatang ni akaka... :08: sadis sungguh! Ekcelli selalu gak gi carik kar pasaraya tapi biaselahkan, bile sampai kat sana selalunya terbeli benda lain pastu lupe ape sebenarnya tujuan nak gi sana heee... :heh sogan:


Kalini memang terus dapat belilah sebab beli online dari Kak Jee. Alahhh, kak Jee pun tak kenal kew? Kak Jee aka Fauziah Samad yeitu seorang wartawan, pelakon, penulis skrip drama dan filem. Saya masih ingat mase kecit dulu selalu nengok dia berlakon sitkom komedi kat TV hehe. Oleh sebab itu yang sebenarnya malu nak order ngan dia *yelah sapelah mak ni kan...* :bye: tapi demi nak gak menatang remekins tu, ku buang sume sipat pemalu semulajadiku dan memulakan langkah mengorder.

Yang baju pink tulah kak Fauziah Samad aka Kak Gee. Tingat dialog Mr. Os bile nengok belakang Kak Gee dalam cite Balik Kampung ni; "Ni kalau masak lomak, 10 biji kelapa pun tak cukup nih!" Hahahaha.... jangan marah eh Kak Gee... sampai skang saya ingat dialog tu! :01: Thee....


Dalam seminggu kendian akhirnya remekins ini berjaya menjadi milikku hehe... owh ye... dia ade jual acuan buat roti jala sekali so yang tu pun memang dah lame usha tapi dok takde stok. So rembat gak la alang-alang dah ade stok tu. Ishhh maneleh, mak kan mesti lebih dari jiran umah sebelah! :03:


So sesape berhajat nak order bolehlah gi ke blog Kak Jee dan order di sana ye! Sementara stoknya masih ada je!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


Aiiii....! Sape kate ku beli 3 bijik je? Cettt... Mane cukup...??!! Mak,kan tamak orangnya! :22: Theee...


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

12 comments

March 27, 2012 at 10:15 AM

mak aiii..byk tue beli..umah sy pom xde kak remekins nie..kekeke..lg sadis kan..hahahhaa

March 27, 2012 at 10:52 AM

@oshin-jamelHehehe... misi membalas dendam okeh! Akaka... takpe Oshin, mari membeli dgn Kak Gee :)

March 27, 2012 at 11:08 AM

okies la tu dh beli! yg kiter ni dr last yr carik x jumpa2 lg kedai..payah tol nk beli mende alah ni..:( (psssttt..sbnrnye sampaikn dh lupa nama mende ni "remekins" tau!)

March 27, 2012 at 11:35 AM

@SunzHahaha... okeh2 rahsia! Beli je ngan Kak Gee ni Sunz. Sonang jo!

March 27, 2012 at 11:39 AM

alhamdullilah dah selamat sampai. tak pecah kan?! itulah usaha unclepali pack. tapi terlepas jugak satu dua biji pecah, kata dua pembeli. camner bleh pecah kalau 90% yang order tak pecah kan? agaknya posman tu ala2 Mail Lambung. Hehehe

March 27, 2012 at 11:50 AM

@KjeeIshhh dgn packing yang macam tu tak mungkin pecah lah Kak Gee. Itu musti bangla mana dah gi hentakkan. Kalau ikut logik tak mungkin pecah! ;)

March 27, 2012 at 11:56 AM

nak masak apa plak kali ni kak deeb..b4 belajar masak kena beli dulu la eh benda ni ;)

March 27, 2012 at 12:01 PM

@corat coret sendiriEkcelli tak tau pun nak masak pe guna benda alah ni hahaha... tp pandailah daku menjahanamkannye! Akaka...!

April 4, 2012 at 9:20 PM

kelasss,okay la tu
mak langsung xde lagik ;D

October 23, 2012 at 10:16 AM

nak order mende alah ni...... :)

October 23, 2012 at 10:23 AM

@Peri PiAMeh le beli menambahkan stok kat dapo Pia! Hehe...

October 23, 2012 at 10:23 AM

@adex-aiedaNak masak pe Adex? (Bizibodi) Hehehe.. order jangan tak order...

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket