Wednesday, September 21, 2011

Home » » Jamuan Hari Raya 2011 AZDE Group of Companies

Jamuan Hari Raya 2011 AZDE Group of Companies


Alhamdulillah tahun ni Allah SWT masih bagi rezeki untuk opis aku adakan Majlis Jamuan Hari Raya untuk meraikan hari raya dan sekaligus sebagai tanda mengucapkan terima kasih kepada client-client yang telah memberi sokongan kepada AZDE sehingga masih boleh bergerak hingga ke hari ini (wahhh intro!).


Kali ni berbeza sket la dari tahun-tahun yang sudah sebab menunya kiteorang order dari client kiteorang (untuk support client kiteorang) yang baru jugak la kiranya memulakan perniagaannya kat Malaysia ni yeitu Tahany Hadramawt Sdn. Bhd. Kedai makanan Arab ni terletak kat Kota Damansara di bawah nama Restoren Nakheel Hadramawt. Korang bleh download leafletnya kat sini. Aku pun pernah wat review pasal makanan dia sebelum ni so pade yang terlepas tu bleh la baca kat sini ye.


Tapi uols sowi ye sebab tak sempat amek gambo menunya. Al-maklumlah sedap sangat sampai ramai yang serbu kat situ. Mak pun tak dapat nak merasa makan kat opis haritu tau...! Naseb baik ade kawan-kawan colleague yang sungguh perihatin itu telah menapau untukku sikit hehe... kalau tak mengidam la mak! Yang dapat cume gambo menu sampingan je- jangan mara haaa.. hehe...






Kepada sume yang sudi hadir dan memeriahkan opis kiteorang haritu, mekaseh banyak-banyak diucapkan. Teruskanlah menyepot kami supaye tahun depan kiteorang leh wat open opis lagi ye! *Wink! Wink!*

Client publication... tp hari tu tokeinya tak datang. Wakil anak-anak buah je.

 Ni baru sikit nih...

 Barisan orang-orang besar thee...

 Tokeh printing dengan famili

 Ustad ade, tokei printing ade, tokei katering ade... macam-macam adaaa...

Sayap kanan AZDE & client

 Staff baru dan sizen haha...

 Barisan imam muda heheh...

Salah satu group oditor kiteorang

Anak-anak buah AZDE

 Bakal pewaris takhta AZDE

Para senioritas




By then... Selamat Hari Raya sumeeeee...!!! - dari kami di AZDE Group of Companies.


Notakaki saiz 7:
Kalau sudi silalah Like page AZDE kat sini ye! Masehhhhh...!!!


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket