Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Tuesday, April 2, 2019

Cara mudah dapatkan wang dari pembelian atas talian!




Saya bet rata-rata korang kalau tak selalu pun tapi mesti pernah order apa-apa secara atas talian (online) kan? Macam saya yang tulang dah banyak reput ni, bukan saja takat membeli-belah yang saya guna perkhidmatan atas talian tapi nak tempah tiket ketapi, tempah bilik hotel malah tempah makanan pun selalunya kadang-kadang guna online, ahaks! Bukan malas tapi kalau takde orang guna nanti kurang populasi rakyat malaysia yang menmanfaatkan teknologi, heheh! Tapi tau tak korang yang dengan menggunakan satu applikasi ni, korang boleh dapat duit tiap kali korang membeli secara online?


Okay nama applikasi ni ialah SHOPBACK. Bagi yang tak pernah dengar, applikasi ni tugas dia ialah memberikan kembali wang yang korang guna semasa pembelian online mengikut peratusan yang tertentu. Owh ye, applikasi ni korang boleh download secara percuma kat Apps store untuk pengguna IOS dan Google Apps Store untuk pengguna Android. Kalau korang download dari sana, sila masukkan code referrel ni bila diminta ye 👉 BOdhn5. Kalau nak senang, download je dari link kat bawah. Okeh sekarang meh saya ajar cara ia berfungsi: -


Pertama: Download applikasi SHOPBACK kat SINI . Lepas dah settled download, sila open.
Kedua: Isi butiran yang dikehendaki dan paling penting jangan lupa isikan maklumat akaun bank yang korang nak guna untuk depa debitkan ke dalam akaun korang bila korang nak withdraw nanti.


Okay dah selesai semua, korang boleh pergi semula ke Home page dan kat situ korang pilih applikasi mana yang tersenarai kat situ untuk korang mula bershopping! Pada masa ni ada 500 company yang join Shopback ni so pilih aje!


PERINGATAN!!! Jangan membuat sebarang transaksi melalui applikasi lain sebab kalau korang tak bukak applikasi tu melalui applikasi ShopBack ni, pembelian korang takkan dicatat. Dengan kata lain korang beli tapi takde la dapat duit dari transaksi tu. Contohnya korang nak beli barang kat Shopee tapi korang beli dari applikasi Shopee bukannya membeli di Shopee dari  applikasi ShopBack. Err... Paham ke paham? 😜


Oleh sebab benda yang baik wajib dikongsi bersama, korang silalah share dengan adik-beradik, sedare-mase & sahabat handai tentang kebaikan ShopBack ni. Bukan depa je yang dapat duit tapi korang yang share berita gumbira ni pun akan dapat hadiah RM5.00 dari setiap pendaftaran dorang tu. Bukan tu je, kalau depa soping nanti, setiap transaksi pembelian dorang (min RM25.00) korang akan dapat RM5.00 juga sebagai tanda penghargaan dari ShopBack. Best kan?


So tunggu apa lagi? Gunalah ShopBack! Download je kat 👇👇👇

SINI


Sharing is Caring 😉

Signature

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .