Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Thursday, September 4, 2014

USED ITEM FOR SALE! Camera & studio's accessories!


LAI! LAI!

Haaa.. ini harikannn saya mau juai ini sume mende tauuu.. mulah, mulah saje. Kalau ikutkan sayang tapi rasa macam dah TAKKK aje nak join gi photoshoot ngan kengkawan so lebih baiklah kite menge'let go' kan je mereka ini, kan? Kosong sket bilik stor den hehe... 


REFLECTOR/ DIFFUSER ROUND
Size 110x100cm +-
Condition: 100% like new
PRICE: RM100/-

PRODUCT TENT (FORDABLE)
Size 30x30cm
Condition: Ada sikit tompok kuning kaler perubahan pada warna putih tu tapi tak appear pun dalam gambar sebab dia bahagian luar. Mungkin akibat karat besi.
PRICE: RM25/-

(SOLD)
PORTABLE STUDIO-LIGHT EFFECT
SPEEDLIGHT/ FLASH SOFTBOX WITH FLASH MOUNTING BRACET AND BALLHEAD

Size: 60x60cm
Condition: 100% like new (saya ada 2 set ni so satu set ni tak pernah guna)
PRICE: RM220/-

PRODUCT TENT (FORDABLE)
Size: 80x80cm
Condition: 99% like new.
PRICE: RM80/-

YONGNUO SPEEDLITE YN560
Condition: 100% like new.
(Saya ada 2 speedlite ni so yang satu ni tak pernah guna)

Warranti: Tarak
Boleh fit kaki Canon & Nikon 
(katanyelah. Boleh cuba dulu kalau nak confirmedkan sebab saya guna untuk kamera Olympus)
PRICE: RM200/-

(SOLD)
O-FLASH (For special effect portrait shooting)
Condition: 100% like new.
PRICE: RM150/-

SOOOOOO...
MINAT KE MINAT? Ngeh, ngeh...
Whatsapp/ sms (016) 2290.444 okeh!
Maseh!

Signature

3 comments:

  1. Nanti teman roger kat kawan-kawan yang aktif berphotoshoot...

    ReplyDelete
  2. Salam. Hee saya sedang mencari kedai yang menjual backdrop di kaw kl, tau tak kat mana? tq

    ReplyDelete

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .