Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Monday, June 17, 2013

SPECIAL DEAL untuk 100 order pertama saja!



Wualaweiii... sorii la sangatttt! Nampaknya quota untuk 50 orang pertama Special Offer 4 balang RM100/- tu dah pun penuh so saya dengan sedihnya nak announce yang offer tu dah takde! Huuuu... Tapikann.. walaubagaimanapun, sebab korang banyak sangat dah support saya so saya dengan ini membuka satu Special Deal iaitu 3 balang RM80/- untuk 100 order yang pertama! So tunggu pe lagi tuh? Meh isi form kat bawah ni haa.. kang abes quota kang nyesal! ;P


Powered by 123ContactForm | Report abuse

Signature

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .