Sesungguhnya Islam itu teramat cantik, tidak mungkin mengetepikan kecantikan seni fotografi yang istimewa, yang mampu menyentuh jiwa dengan 'cahaya islam' yang hakiki - Peter Sanders


Follow Us @soratemplates

Saturday, May 26, 2007

Back 2 School..! Pergh..!

Haha! I could'nt believe myself- Farah is going to baking lesson?? Har! Har! But that's a fact! Bukan aku taknak pegi pun selama ni, tapi tau jelah banyak benda nak diutamakan kat umah bila hari cuti tu kan. Tapi bila ada kekosongan camni, dapat la aku pegi. Harini kelas macamana nak memperalatkan coklat dalam hidangan manisan, disampaikan oleh Chef Pak Ahmad di bawa khas dari seberang nun. Banyak no ceklat sampai aku tak larat nak makan. But one thing yang best aku learn from attending class yelah aku dapat kawan baru yang sama meniaga bakery so banyak gak la ilmu dapat aku korek dan kongsi! Hee...

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Follow Me at flickr! .