Friday, June 19, 2015

Home » , » Potluck yang menaikkan skala timbang! Why bother??? ^_^

Potluck yang menaikkan skala timbang! Why bother??? ^_^



Sebelum bulan puasa haritu kan.. kami makcik-makcik dan pakcik-pakcik ahli Kumpulan Sokongan Ibubapa PIBG SK Seri Pristana ni plan buat satu potluck. Saje je... purposenya selain nak menghargai penat lelah depa menjayakan majlis sambutan Hari Guru SKSP haritu (ketinggalan airbus? Sila klik di SINI) potluck ni jugak dapat merapatkan silaturrahim sesama parents sebab al maklumlah, masa hari sambutan Hari Guru tu mana la ade masa nak beramas-mesra sebab semua tengah mengadap keroje kannn.. eceh!

Memandangkan kami semua jaga badan *tipu!!!* jadik selain dari aktiviti menambah berat badan, kiteorang buat gak pertandingan memanah! Haa.. itulah benefit kita berkenalan ni baguih sesangat sebab masing-masing berlainan latar- ada nurse, ade doktor, ade peniaga kuih, ada cikgu memanah! So camni bolehlah amek kesempatan memanah- siap dapat hadiah lagi tau! Ngelat sungguh! Har, har...







Saya??? Owh saya memang tak join memanah tu sebab saya masuk aktiviti lain yeitu- habeskan makanan! Muahaha..! Weiiiii sapa boleh tahan okeh duduk sebelah meja yang penuh dengan makanan yang sedap giler belaka! *Alasan*













SEEEEE!!!! I tak tipu kannn... heheh... Tapi siyesly spiking, memang semua makanan yang depa bawak tu sedap-sedap belaka. 5 thumbs up!

Anak yang sungguh mengikut sipat murni ummi dia- MENTEKEDAGHAH! Agaga!

Kan dah kata dapat hadiah! Haaa... nyesal tak masuk! Melantak lagi tak hengat donia. Sedo-sedo dah abes pertandingan.. har, har!

Oklah...Overall... walaupun cuaca adalah sangat menyumbang kepada penukaran kaler kulit petang tu, tapi potluck ni sukses dan ceria tau! Thanks uols! Ade makan-makan lagik korang tolong up namaku atas sekali ye! Hagaga...


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

August 14, 2015 at 3:00 PM

yang tengok ni pun dah telan air liur. erk

August 17, 2015 at 1:25 PM

menarikla buat aktiviti camni

August 18, 2015 at 3:38 PM

@Mommy CiciHehe... kami dah bergelen air liur kena telan! Hagaga!

August 18, 2015 at 3:39 PM

@sue mohamedMemang! Menarik giler sebab banyak makanan! Mihmih..

August 18, 2015 at 3:39 PM

@sue mohamedMemang! Menarik giler sebab banyak makanan! Mihmih..

September 9, 2015 at 11:25 PM

bestnye
JOM FOLLOW SAYA

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket