Wednesday, December 10, 2014

Home » , , , , » Cuti2 Malaysia: Wakaf Che Yeh- Siri IV: JJCM- Restoran Zaine

Cuti2 Malaysia: Wakaf Che Yeh- Siri IV: JJCM- Restoran Zaine



Satu je wording yang sesuai untuk makanan kat kedai ni- 

MABELES & OWHSEM! 

Yelah, yelah........ dua!

Kedai ni berdekatan je dengan Restoren Istana Impian Catering yang saya cite kat sini tu. Kire macam selang beberapa buah kedai jelah. Tapi yang ni memang dah ngadap dengan pasar Wakaf Che Yeh tu betul-betul. Tukang masak dia orang Pakistan pior so masakan dia memang perghhh sedap!!! Bukan tu je, pakcik owner ni sangatlah friendly sampai dia sudah tertarik nak jadikan Rayyan menantu cucu dia! Ade canlah mak mentua makan sedap free hari-hari napok gayanye! Kihkih...


Kat sini menu dia cuma ada beriani kambing, beriana ayam, nan cheese dan kebab. So haritu kiteorang sume diet *jangan percaya sangat* so kiteorang order nan cheese dengan kebab. Repeat order 2 kali sebab punyelah sedap okeh so takde maknelah diet agaga... Ekcelli kedai ni bukan la kedai sangat tapi dia cuma satu sudut tepi jalan yang dia pasang banner dan boleh muat 2,3 meja aje. Tapi saya sangat respek & tabik spring kat foreigners ni sebab dengan hanya kedai yang tak macam kedai tu tapi siapa sangka makanannya sodap hingga menjilat kepala lutut! *okeh tipu disitu*
So sesapa nak carik, landmark paling senang yelah pasar Wakaf Che Yeh dan jugak McDonald's. Konpem kedai makan Zaine ni ada di sinun!


RATING
Servis: starstarstarstarstar
Food: starstarstarstarstar


Klik sini untuk baca kisah masa dalam perjalanan ke sini!

Sini plak cite pasal homestay yang kami stay masa kat sana!

Review pasal Restoran Istana Impian Catering kat sini: -

Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

4 comments

December 10, 2014 at 11:24 AM

Wah, memang nampak menyelerakan. Wajib cuba kalau pergi Wakaf Che Yeh nanti.

Jom Lawat Blog Raikankasih

December 11, 2014 at 9:06 PM

@Ila FyraWajib tauuu! Hehe...

December 29, 2014 at 10:56 AM

terliurrrr!

August 11, 2015 at 5:14 PM

@Eny AbdullahCarik tisu!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket