Thursday, March 21, 2013

Home » , » SALE! SALE! SALE!

SALE! SALE! SALE!



SIAPA CEPAT DIA DAPAT!

Tau tak apa yang patut dibuat bile baju-baju dah tak muat masuk dalam lemari lagi? Baju-baju tu pulak pakai ade le sekali. Paling banyak pakai pun dua kali jelah kot. Pastu peram. Haaa... cuba tiru macam saya. Mari kite menjual baju-baju terpakai ni ye... sappa mau boleh email: deeb0207@yahoo.com atau tinggal komen kat bawah atau sms/wassap (016) 2290.444 okeh! Jangan lupe mention kod mana yang berkenan tu supaya memudahkan urusan. Ingat! Sapa cepat dia yang dapat ye! Ngee...







--SOLD OUT code: BlouseOren--












--SOLD OUT code: JubahMekah--


--SOLD OUT code: Blouse Pink--













--SOLD OUT code: JubahMekahBudak--






--SOLD OUT code: OuterJubah--


Nak poslaju boleh aje. tambah RM6 untuk semenanjung okeh! Nak amek COD boleh mai sini kat Bukit Saujana, Sg Buloh, Selangor! :)


Signature Kalau suke dengan entry ni, jangan la memalu picit Like! Maseh!

6 comments

March 21, 2013 at 3:22 PM

woweeeee!

March 21, 2013 at 3:24 PM

line semput jadi gambar tak kuar semua, benci lah

March 21, 2013 at 3:32 PM

lawa2 lagik kan..bagus2 cara terbaik nk reduce kan brg dlm almari..hehe

March 27, 2013 at 2:35 PM

@:: Mrs.Eady ::Weewooo...! :P

March 27, 2013 at 2:36 PM

@Tina OthmanEeeii bencik! Rugi tau Tina! Ahaks!

March 27, 2013 at 2:36 PM

@nens cellectionTu le pasal. Sayang plak kalau nak dibuang tapi nak letak dalam lemari dah full house!

Post a Comment

Terima kasih sebab komen! Saaaaayang korang!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KITE KAWAN2!

 
Photobucket